Παράπονα Ντούντα για τη διαιτησία

Παράπονα για την διαιτησία εξέφρασε ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντούσαν Ίβκοβιτς και ειδικότερα για το «φόρτωμα» με φάουλ των ψηλών του, Κάιλ Χάινς και Τζόι Ντόρσι.

«Όπως όλα τα ματς στην σειρά ήταν δυνατό παιχνίδι και συγκλονιστικό», ήταν το αρχικό σχόλιο του «Ντούντα». «Ανοίξαμε το ματς πολύ καλά με συγκέντρωση και σωστή κυκλοφορία της μπάλας. Βάλαμε εύκολα καλάθια. Αντέξαμε στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά στο πιο δυνατό σημείο του Ολυμπιακού στο τελευταίο δεκάλεπτο κάναμε πολλά λάθη και δεχθήκαμε 29 πόντους. Το πιο κρίσιμο σημείο ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ, που πήρε ο Παναθηναϊκός. Θα ετοιμάσουμε ματς του Σαββάτου με λεπτομέρειες και όσο γίνεται καλύτερα».

Για την διαιτησία ο Ίβκοβιτς δήλωσε: «Είπα στον κομισάριο Μάνο στην φάση της τεχνικής ποινής ότι κάθε φορά, που γίνεται μια κλοπή, δεχόμαστε τεχνική ποινή. Ο κύριος Μπήτης είχε δώσει μπάλες υπέρ του Παναθηναϊκού και τον διόρθωσαν οι άλλοι διαιτητές. Εγώ τιμωρήθηκα δίκαια. Να δούμε τι θα γίνει σε αυτή την περίπτωση. Τα κριτήρια των διαιτητών ήταν διαφορετικά. Ο Χάινς έκανε 5 φάουλ σε 15’. Οι βασικοί παίκτες μας, Ντόρσι και Χάινς στην θέση πέντε έπαιξαν μαζί 35΄με δέκα φάουλ. Ο Χάινς, που ήταν ο καλύτερος παίκτης μας στην σειρά, έπαιξε 15’».

«Δεν είναι καθόλου δύσκολο να ετοιμάσω τον πέμπτο τελικό», απάντησε ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» σε σχετική ερώτηση. «Παίζουμε με την καλύτερη με μεγάλη διαφορά ομάδα στην Ευρώπη την τελευταία 10ετία και τον καλύτερο προπονητή. Πιο δύσκολο θα ήταν να ετοιμάσω το ματς κόντρα στον Πανιώνιο».

Πηγή: pamesports.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ