Μπατίστ: “Όχι εδώ μέσα”

Ο Μάικ Μπατίστ ξέσπασε μετά το τέλος του αγώνα και ουσιαστικά έδωσε σύνθημα νίκης στο ΣΕΦ. Ο Αμερικανός σέντερ του Παναθηναϊκού , ο οποίος ήταν ο μακράν ο κορυφαίος της ομάδας του τόνισε εμφατικά ότι οι πράσινοι θα δώσουν όλες τις δυνάμεις τους για νίκη μέσα στο ΣΕΦ, παραδέχτηκε ωστόσο ότι ο Ολυμπιακός είναι πιο φρέσκια ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπατίστ:

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Ήταν μια πρωτοφανής κατάσταση για μας. Ξέραμε πως ο Ολυμπιακός ήθελε τη νίκη για να πανηγυρίσει τον τίτλο στην έδρα μας. Όμως παίξαμε πολύ δυνατά και καταφέραμε να επιβιώσουμε για μία ακόμη μέρα. Βασικό μας κίνητρο ήταν να μην τους επιτρέψουμε να πάρουν τον τίτλο στο ΟΑΚΑ. Στο ΣΕΦ χάσαμε εύκολα δύο φορές και το Σάββατο θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά, γιατί ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί με πολλή ενέργεια μπροστά στον κόσμο του. Θα πρέπει να παίξουμε άμυνα και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ όπως σήμερα. Αν το κάνουμε αυτό, μπορούμε να τα καταφέρουμε», τόνισε ο Αμερικανός άσος.

Για το αν η  εμφάνιση του αποτελεί απάντηση: «Πάντα η κούραση είναι μέρος του παιχνιδιού, αλλά δεν νομίζω πως αυτός ήταν ο λόγος που δεν έχουμε παίξει καλά, ειδικά στο ΣΕΦ. Το μυαλό είναι που έχει παραπάνω. Ναι, ο Ολυμπιακός είναι πιο νέος και φρέσκος από μας, αλλά δεν ψάχνουμε δικαιολογίες όταν διεκδικούμε το πρωτάθλημα».

Για το αν υπάρχει φαβορί πλέον: «Ο Ολυμπιακός είναι φαβορί γιατί παίζει στην έδρα του, αλλά έχουμε ξανακερδίσει στο ΣΕΦ. Είναι πλέον ένα παιχνίδι-τελικός και τα προηγούμενα ματς δεν σημαίνουν τίποτα. Πρέπει να πάμε και να παλέψουμε, αν θέλουμε να είμαστε ξανά πρωταθλητές».

Πηγή: pamesports.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ