Σάντος: “Στο ύψος της η Εθνική”

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας σύμφωνα με τον Φερνάντο Σάντος.Μιλώντας στο πορτογαλικό πρακτορείο “Lusa”, ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αναφέρθηκε στον όμιλο της εθνικής μας στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος:

«Είναι πολύ ανοικτός ο όμιλος της Ελλάδας. Όλες οι ομάδες, εμείς, η Πολωνία, η Τσεχία και η Ρωσία, έχουν από 25% πιθανότητες. Καθεμιά μπορεί να φτάσει στα προημιτελικά. Λένε πως η κλήρωση ήταν καλή, αλλά αυτό μπορεί να ειπωθεί για όλες τις ομάδες του γκρουπ και μόνο δύο θα περάσουν στην οκτάδα. Προφανώς αν είχαμε στο γκρουπ μας την Ισπανία και τη Γερμανία, θα είχαμε λιγότερες πιθανότητες. Όμως υπάρχει απόσταση από το σημείο αυτό μέχρι να πούμε ότι ο όμιλος είναι εύκολος».

Όσον αφορά στις βλέψεις της Ελλάδας για το Euro 2012, ο προπονητής δήλωσε:«Υπάρχουν πολύ δυνατότερες ομάδες από την Ελλάδα, αλλά πιστεύω πως θα εκπροσωπήσουμε καλά τη χώρα. Από το Euro 2004 πέρασαν οκτώ χρόνια και μέσα σε αυτό το διάστημα συμμετείχε σε δύο τελικές φάσεις, όπου δεν ήταν πρώτη και στη μία δεν έκανε καν νίκη».          

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ