“Σε μεταβατικό στάδιο ο ΠΑΟΚ”

Κομβικό χαρακτήρισε για τον ΠΑΟΚ το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ο Νίκος Καραγεωργίου, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο.

“Δεν ήταν η κούραση η κύρια αιτία, για την οποία ο ΠΑΟΚ έμεινε εκτός μάχης στα play offs”, είπε αρχικά στον «SPORT 103 FM» ο Νίκος Καραγωργίου και συνέχισε: “Οριακό σημείο ήταν η μη υπόδειξη του πέναλτι στην ανατροπή του Φωτάκη, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Το πέναλτι το είδε όλη η γη. Αυτό το γεγονός επηρέασε όλη την κατάσταση στα play offs.

Αν ο ΠΑΟΚ είχε πάρει έστω και ένα βαθμό στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ εναντίον του Παναθηναϊκού, τότε και ο αγώνας που αμέσως ακολούθησε στο ίδιο γήπεδο κόντρα στην ΑΕΚ θα ήταν ένας τελείως διαφορετικός αγώνας. Θα βλέπαμε ένα άλλο παιχνίδι κι όχι αυτόν τον αγώνα που είδαμε. Ήταν χαρακτηριστικός, άλλωστε, ο εκνευρισμός που διακατείχε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, εύκολα αναγνωρίσιμος σε αρκετές από τις προσπάθειές τους.

Δεν κατάφεραν να είναι ήρεμοι και να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να φθάσουν στο θετικό αποτέλεσμα. Επιμένω, όμως, ότι τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό καθόρισαν και τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με την ΑΕΚ, διαμορφώνοντας την εικόνα του συγκεκριμένου παιχνιδιού”.

Παράλληλα, ο Καραγεωργίου τόνισε πως ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο από την εποχή Σάντος: “Θα πρέπει να δούμε τον ΠΑΟΚ συνολικά στη μετά Σάντος εποχή του. Η αλήθεια είναι ότι επί των ημερών του και με την ίδια σταθερή διοίκηση ο ΠΑΟΚ έφθασε πραγματικά σε υψηλά επίπεδα, έχοντας την εικόνα μέσα στο γήπεδο μιας σοβαρής και καλά οργανωμένης ομάδας. Από εκεί και πέρα, η διάδοχη κατάσταση ήθελε τον χρόνο της, προκειμένου να αποφέρει τα αντίστοιχα θετικά αποτελέσματα…” Διαβάστε αναλυτικά στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ