Φαβορί και μάλιστα… δυνατό ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έδειξε το καλό πρόσωπό του στον αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, τον οποίο νίκησε 4-0 και με σύμμαχο την καλή ψυχολογία υποδέχεται στις 19:30 υποδέχεται τον Παναιτωλικό. 

Οι Εμποκού και Κουλιμπαλί επέστρεψαν δριμύτεροι από το Κόπα Άφρικα προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στις… πονεμένες θέσεις του εξτρέμ και του δεξιού μπακ αντίστοιχα. 

Το «τριφύλλι» καταγράφει επίδοση έξι νικών, δύο ισοπαλιών και μίας ήττας σε 9 εντός έδρας αναμετρήσεις με τέρματα 14-4. 

Ωστόσο, στην επίθεση υπάρχει ζήτημα έχοντας σημειώσει μόλις 22 γκολ που ισοδυναμεί με την πλέον αντιπαραγωγική γραμμή «κρούσης» στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος μαζί την επίδοση της Ξάνθης. 

Ο Κουρμπέλης αποθεραπεύτηκε έγκαιρα. Απόντες για το «τριφύλλι» θα είναι οι Μαρινάκης, Λέτο και Τελάντερ που έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ο ανέτοιμος Μόλινς αλλά και ο Μπουμάλ που πήρε άδεια για οικογενειακούς λόγους.

Αναλυτικά, η αποστολή για τον Παναθηναϊκό: Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κουλιμπαλί, Μέστο, Χουλτ, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Μολέντο, Ευαγγέλου, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ, Ρέις, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Κλωναρίδης, Εμποκού, Μπεργκ, Χατζηγιοβάννης, Ρινάλντι, Πίσπας.

Ο Παναιτωλικός πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα μετά την εξαιρετική εμφάνιση η οποία συνοδεύτηκε από εντός έδρας νίκη κόντρα στον Ατρόμητο με 2-0. 

 Σε ότι αφορά τις εκτός έδρας επιδόσεις μπορούν κάλλιστα να χαρακτηριστούν ως πενιχρές. Κάτι τέτοιο συμβαίνει διότι ο «Τίτορμος» καταγράφει μόλις μία νίκη σε 9 ματς έχοντας αποσπάσει ακόμη τρεις ισοπαλίες για να ηττηθεί πέντε φορές με τέρματα 7-14. 

Εξάλλου, οι Αγρινιώτες βασίζονται κατά κύριο λόγο στη δυναμική που αποκτούν αγωνιζόμενοι μπροστά στο κοινό τους έχοντας συγκεντρώσει τους 16 εκ των 22 βαθμών που αποτελούν τη συνολική συγκομιδή τους. 

Δεν υπολογίζονται ο νεοφερμένος Μπράβο και ο μακροχρόνια τραυματίας Παπάζογλου. Αντιθέτως, αποθεραπεύτηκε ο Τσοκάνης που πιθανότατα επιστρέφει στο αριστερό άκρο των μετόπισθεν.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ