Ψάχνει… ξέσπασμα ο Ολυμπιακός

Η νίκη έχει πάψει να είναι το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό. Σε ματς όπως το αποψινό (19:30) με τον Ηρακλή είναι το δεδομένο και ζητούμενο αποτελεί η καλή εμφάνιση και ενδεχομένως τα πολλά γκολ που θα ζεστάνουν τους φιλάθλους. 

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν στο Κύπελλο επικρατώντας με 2-0 του Άρη εξασφαλίζοντας ένα «εισιτήριο» στην προημιτελική φάση σε αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη (02/02).

Ο νεαρός Νικολάου σκόραρε το παρθενικό του γκολ, όπως έκανε και ο νεοφερμένος Σισοκό με τον Παρέδες να κάνει ντεμπούτο. Σημειώνεται ό, τι ο δεξιός μπακ από τον Ισημερινό έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Ντα Κόστα «κόπηκε» προκειμένου να προφυλαχθεί, ενώ ο Ρέτσος εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής. Επίσης, «κόπηκαν» οι Ανσαριφάρντ, Μπουχαλάκης. Αντιθέτως, επιστρέφουν οι Μάριν, Ρομαό, Μποτία συγκριτικά με τον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός μετρά 8 νίκες και μία ισοπαλία σε 9 εντός έδρας αγώνες διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση (38 γκολ) και την καλύτερη άμυνα (9) του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Μποτία, Καρντόσο, Σισοκό, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Ρομαό, Σεμπά, Βιάνα.

Ο Ηρακλής προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Κέρκυρα (0-0) σε εξ αναβολής αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη (01/02) αναφορικά με την 11η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα.

Επομένως, για πρώτη φορά ξέφυγαν από την τελευταία θέση, αλλά εξακολουθούν να κινδυνεύουν όντας προτελευταίοι.

Οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν να δείξουν ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στην κατά τεκμήριο κορυφαία ομάδα του βαθμολογικού πίνακα και μάλιστα εκτός έδρας.

Μακριά από το «Καυτανζόγλειο» μετρούν μία νίκη, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες με τέρματα 5-15.

Επιπρόσθετα, διαθέτουν τη δεύτερη χειρότερη επιθετική γραμμή της κατηγορίας έχοντας πετύχει 15 γκολ έχοντας δεχθεί 25.

Ο Λεοζίνιο θα προφυλαχθεί από τα διαδοχικά ματς μένοντας εκτός αποστολής, ενώ ο Ιντζόγλου εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής.

Στο απουσιολόγιο συμπεριλαμβάνεται και ο τραυματίας Γροντής.

Η αποστολή που περιλαμβάνει 18 ποδοσφαιριστές αποτελείται από τους Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Καραγκούνη, Αργυρόπουλο, Σαραμαντά, Κούρο, Τζανετόπουλο, Στάμου, Ρούσσο, Δώνη, Αγγελόπουλο, Μπαρέττα, Μοντέιρο, Πασά, Ηλιάδη, Μπαστακό, Κυνηγόπουλο και Περόνε.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Ολυμπιακός – Ηρακλής εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ