ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΞΑΝΘΗ: Βάζουν γκολ και οι δύο

Ματς δύσκολο σε κάθε πρόβλεψη για Πανιώνιο και Ξάνθη στις 17:10, δύο ομάδες που μπορούν να σκοράρουν όπου και αν παίζουν.

Ο Πανιώνιος αναζητά την 5η φετινή εντός έδρας νίκη. Εξάλλου, οι «κυανέρυθροι» παρουσιάζονται αρκετά ισχυροί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης καταγράφοντας τέσσερις επιτυχίες δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες σε οκτώ ματς πρωταθλήματος έχοντας τέρματα 10-6. 

Ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των ποδοσφαιριστών καθώς επανέρχονται οι Ενγκόνγκ και Γκιοατά. Στο μεταξύ, παρελθόν αποτελεί ο Μάικλ Ολαϊτάν.

Αναλυτικά η αποστολή: Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Μπάλλας, Φούντας, Γκιοατά, Αντωνιάδης, Μασούρας, Σιώπης, Γιαννιώτης, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Καθάριος, Σοτζέι, Σαββίδης, Γεσίλ, Μπαντής, Μαχμούτοβιτς, Λάμπρου.

Η Ξάνθη εξακολουθεί να διαπρέπει τοποθετώντας πολύ ψηλά τον… πήχη αναφορικά με τη φετινή σεζόν.

Οι Θρακιώτες μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ (0-0) χρειάστηκαν και τύχη για να εξασφαλί��ουν την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου απέναντι στον ΟΦΗ.

Όσον αφορά τις εκτός έδρας επιδόσεις διαπρέπουν μετρώντας πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες σε σύνολο 9 αγώνων με τέρματα 13-10.

Για ντεμπούτο ετοιμάζονται οι νεοφερμένοι Σαλιμό (αμυντικός), Πιτσέλι (επιτελικός χαφ) και Μεχία (αμυντικός μέσος) που πιθανότατα θα περάσουν ως αλλαγές στο ματς. Εκτός παραμένει ο τραυματίας Χατζητερζόγλου.

Αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου: Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλος, Συλλά, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Καμαρά, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Μεχία, Βασιλακάκης, Ορφανίδης Λ., Λάζιτς, Πιτσέλι, Σολτάνι, Γιουνές, Ράνος.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Πανιώνιος – Ξάνθη εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ