Η Σεβίλλη έσπασε το αήττητο σερί της Ρεάλ – ΒΙΝΤΕΟ

Εκδίκηση για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο πήρε η Σεβίλλη, καθώς οι Ανδαλουσιάνοι έκαναν την ανατροπή στο 92′ κόντρα στη Ρεάλ (2-1) κι όχι μόνο έδωσαν ενδιαφέρον στην κορυφή, αλλά… τέλειωσαν το τρελό σερί των Μαδριλένων των 40 ματς χωρίς ήττα.

Συγκεκριμένα μπορεί το πρώτο ημίχρονο να ήταν φλύαρο, να μην έκρυβε συγκινήσεις, να μην είχε φάσεις, αλλά το δεύτερο μας… αποζημίωσε στο έπακρον. 

Η Ρεάλ έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Μπενζεμά στο 63΄, όμως στο 65΄ ο Καρβαχάλ κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Κι όμως οι γηπεδούχοι όχι μόνο δεν τα παράτησαν, αλλά έκαναν και σπουδαία ανατροπή. Έτσι σε καλοζυγισμένη εκτέλεση φάουλ του Σαράμπια, ο Σέρχιο Ράμος δεν έβαλε σωστά το κεφάλι του και στο 85’ προκάλεσε την ισοφάριση, μέσα σε πανδαιμόνιο.

Τότε οι παίκτες της Σεβίλλης πιέσαν περισσότερο και τελικά στις καθυστερήσεις πήραν τη νίκη χάρη σε πανέμορφο πλασέ του Γιόβετιτς.

Να τονιστεί πως μετά από το σημερινό αποτέλεσμα η «βασίλισσα» παρέμεινε στην κορυφή με 40 πόντους, όμως η Σεβίλλη είναι ένα βαθμό πίσω της, ενώ 38 βαθμούς έχει η Μπαρτσελόνα.

ΠΗΓΗ: Filathlos.gr

Δείτε το βίντεο από τη LaLiga:

Διαβάστε επίσης:

Προερχόταν και από ίωση ο Αντετοκούνμπο – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αντετοκούνμπο πάλευε μόνος του

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 0-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ