Η μεγαλύτερη απειλή για τον Ολυμπιακό

Ίσως το πιο δύσκολο ματς της αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ολυμπιακό (19:30). Οι γηπεδούχοι έχουν εξαιρετική πορεία και δεν είναι τυχαία στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ αναζητούν την 3η φετινή νίκη στα Πηγάδια.

Εκτός πλάνων έμεινε ο τραυματίας Λάζιτς, ενώ ο Μπεξαβανίδης εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής. Τα αντίστροφα δεδομένα ισχύουν για τον Λισγάρα ο οποίος επανέρχεται στο κέντρο της άμυνας. Εξαιρετικά αμφίβολη καθίσταται η συμμετοχή του Ντε Λούκας μολονότι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Για ντεμπούτο ετοιμάζεται ο Παπαστεριανός που επέστεψε στους «Ακρίτες».

Αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για την Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλος, Λισγάρας, Παπαγεωργίου, Χατζητερζόγλου, Φλίσκας, Καρασαλίδης, Γουάλας, Καμαρά, Ντε Λούκας, Παπαστεριανός, Νιέτο, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Ορφανίδης Π., Τριάδης, Σολτάνι, Γιουνές, Ράνος.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός είναι εξαιρετικός εκτός έδρας. Οι Πειραιώτες μετρούν τέσσερις νίκες και μία ήττα στη Λάρισα.

Στις υπηρεσίες αρκετών ποδοσφαιριστών δεν υπολογίζει ο Πάουλο Μπέντο. Πρόκειται για τους Ντα Κόστα, Ρομαό που έχουν ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις των εθνικών τους ομάδων ελέω Κόπα Άφρικα. Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Ελαμπντελαουί, Ελιονούσι, Καρντόσο. Για τεχνικούς λόγους «κόπηκε» ο Ντομίνγκεζ, ενώ ο Πάρντο αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός στη Ναντ.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγιε, Καπίνο, Λεάλι Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Ξάνθη – Ολυμπιακός εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ