Ο Κλοπ έχει απουσίες, ο Μόγες περισσότερες

Η Σάντερλαντ υποδέχεται στις 17:00 τη Λίβερπουλ σε ένα ματς για το οποίο ο Κλοπ μίλησε για τις σημαντικές απουσίες που έχει. Προφανώς αγνοούσε ότι ο Ντέιβιντ Μόγες δεν έχει στη διάθεσή του τη μισή ομάδα του.

Κόντρα στη Μπέρνλι, η άμυνα της Σάντερλαντ θύμιζε παιδική χαρά λόγω των πολλών απουσιών. Πολλές και σημαντικές είναι οι απουσίες και για το σημερινό ματς.

Τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Τζόουνς, ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι αμυντικοί Ντενάιερ, Κίρκοφ, Κονέ, οι μέσοι ΜακΝερ, Γουότμορ, Γκουτς, Κάτερμολ, ο επιθετικός Ανιτσέμπε και ο βασικός τερματοφύλακας Πίκφορντ.

Χωρίς τους Φελίπε Κουτίνιο και Ζοέλ Μάτιπ θα αγωνιστεί η Λίβερπουλ. Στο απουσιολόγιο του Γιούργκεν Κλοπ ίσως προστεθεί και ο Τζόρνταν Χέντερσον, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι (1-0) στο «Άνφιλντ», αυτό ωστόσο θα φανεί με σιγουριά την τελευταία στιγμή.

Την… αγανάκτηση του για τις απουσίες της Λίβερπουλ έδειξε σε δηλώσεις του και ο ίδιος ο Γερμανός τεχνικός: «Αν δεν έχω άλλες επιλογές, τότε οι παίκτες που είναι καλά θα παίξουν. Έτσι πάει η κατάσταση. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν. Πρέπει να το αποδεχθούμε και θα το αποδεχθούμε».

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Σάντερλαντ – Λίβερπουλ εδώ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ