Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Λυμπερόπουλος

Η μεγάλη επιστροφή του Νίκου Λυμπερόπουλου στον Παναθηναϊκό είναι γεγονός. Αν και απομένει η ανακοίνωση από πλευράς ΠΑΕ, ο 41χρονος πρώην άσος του «τριφυλλιού» είναι οριστικά ο νέος τεχνικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Το όνομα του διαδόχου του Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι γνωστό από σήμερα το μεσημέρι. Μετά τη συνάντηση που είχε ο Καλαματιανός παλαίμαχος παίκτης με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, επήλθε πλήρης συμφωνία σε όλα τα θέματα κι έτσι ο «Λύμπε» επιστρέφει στο «τριφύλλι» μετά από 12 χρόνια, αυτή την φορά σε ένα εντελώς διαφορετικό πόστο.

Εντός της ημέρας αναμένεται και η ανακοίνωση από τη διοίκηση για την έναρξη της συνεργασίας με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, αλλά και με τον Τάκη Φύσσα, ο οποίος ανέλαβε τα τμήματα των ακαδημιών του συλλόγου (μέχρι τώρα υπεύθυνος ήταν ο Γιάννης Σαμαράς).

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα έχει σε λίγο και συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας, Μαρίνο Ουζουνίδη, προκειμένου να συζητήσουν για θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Τέλος και επίσημα από τον Παναθηναϊκό ο Ζιλμπέρτο Σίλβα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ