Έδεσαν και λήστεψαν την οικογένεια άσου της ΑΕΚ – ΦΩΤΟ

Μία ασύλληπτη περιπέτεια έζησε η οικογένεια άσου της ΑΕΚ στην Αργεντινή με άγνωστους άνδρες να μπαίνουν στο σπίτι, να τους δένουν και να τους ληστεύουν.

Ο λόγος για τον μεσοεπιθετικό της Ένωσης, Πατίτο Ροντρίγκες, του οποίου η οικογένεια έπεσε θύμα ληστείας στο Λανούς με τους ληστές να δένουν συγγενείς του.

Βέβαια, μέσα στον πανικό τους, οι συγγενείς του Ροντρίγκες κατάφεραν να δουν τον αριθμό κυκλοφορίας της Mercedes, στην οποία επέβαιναν οι ληστές κι ο Αργεντινός μέσος της Ένωσης – ο οποίος έμαθε για το συμβάν τη στιγμή που βρισκόταν στη χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΑΕΚ – απήθυνε έκκληση μέσω twitter σε όποιον γνωρίζει κάτι, να βοηθήσει.

“Από την Ελλάδα μαθαίνω ότι μπήκαν στο σπίτι μου και έδεσαν την οικογένειά μου. Επέβαιναν σε μία Mercedes Benz μαύρου χρώματος. Το σημαντικό δεν είναι τα πράγματα ούτε τα χρήματα, αλλά να πιάσουν αυτούς του π… γιους, για να μην υποφέρει άλλη οικογένεια. Ο αριθμός κυκλοφορίας είναι HNH 549. Ευπρόσδεκτη κάθε πληροφορία”, αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του ο Πατίτο Ροντρίγκες.

Διαβάστε επίσης:

Διάσημη τενίστρια δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι

Πέθανε ο αρχιδιαιτητής Μάκης Γερμανάκος

Κλήρωση Κυπέλλου χωρίς ντέρμπι αλλά με χαμόγελα και ζόρια

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ