Ο Σαρκοζί στην προεδρία της Παρί Σεν Ζερμέν;

Για τη θέση του πρόεδρου της Παρί Σεν Ζερμέν, που, πάντως, από το περιβάλλον του διαψεύδεται, προαλείφεται ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, Νικολά Σαρκοζί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του γαλλικού περιοδικού, GQ, ο νυν πρόεδρος των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ Κελαϊφί δεν τυγχάνει, πλέον, της εμπιστοσύνης των ιδιοκτητών της ομάδας και θεωρείται θέμα χρόνου η καρατόμησή του.

Επισημαίνεται, μάλιστα, ότι μετά την ήττα με 3-0 από τη Μονπελιέ και την ισοπαλία 2-2 με την Λουντογκόρετς, οι ιδιοκτήτες από το Κατάρ, που ελέγχουν την Παρί, είχαν έκτακτη σύσκεψη με τον εμίρη, Ταμίν αλ Τανί φέρεται να ζήτησε αλλαγή σελίδας, όπως είχε πράξει το καλοκαίρι με τον Λοράν Μπλαν.

Το περιοδικό αναφέρει ότι η οριστική απόφαση για αλλαγή “σκυτάλης” θα ληφθεί είτε με την ευκαιρία της χειμερινής διακοπής είτε τον Μάρτιο, εάν οι πρωταθλητές Γαλλίας αποκλειστούν από την Μπαρτσελόνα στη φάση των 16 του Champions League με τον πρώην Πρόεδρο της Γαλλίας να είναι, βάσει του ρεπορτάζ, ο βασικός υποψήφιος.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο στόχος των ιδιοκτητών της Παρί είναι ο νέος πρόεδρος να βρίσκεται σε ετοιμότητα για τη σεζόν 2017-2018.

Πρέπει, πάντως, να σημειωθεί ότι επισήμως διαψεύδεται η ανάληψη των “ηνίων” του συλλόγου από τον Σαρκοζί. Το περιβάλλον του 61χρονου πολιτικού, με δήλωση στην “Le Figaro”, επεσήμανε ότι “δεν τίθεται θέμα για τον Νικολά Σαρκοζί και την προεδρία της Παρί”.

ΠΗΓΗ: Le Parisien

Διαβάστε επίσης:

Η Μπρούνι παρηγορεί δημόσια τον Σαρκοζί – ΦΩΤΟ

Το πρωτοσέλιδο της Liberation με τον “νεκρό” Σαρκοζί

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ