Πρόκριση και αξιοπιστία ψάχνει η Γιουνάιτεντ

Από τη μια η άσημη Ουγγρική Ζόρια Λουάνσκ και από την άλλη η βαριά φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αναμετρηθούν απόψε (20:00) για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Τo ματς δεν θα γίνει στην κανονική έδρα της Ζόρια, αλλά στην Οδησσό, μιας και το γήπεδό της δεν έχει άδεια για Ευρωπαϊκούς αγώνες. Στη διάρκεια της ημέρας εκφράστηκαν φόβοι για αναβολή λόγω πάγου.

Για τη Γιουνάιτεντ αρκεί και η ισοπαλία για να προκριθεί στην επόμενη φάση όμως δεν θέλει να πληγεί η αξιοπιστία της και γι’ αυτό ο στόχος της είναι η νίκη.

Οι γηπεδούχοι δείχνουν σε κακή κατάσταση εντός και εκτός των συνόρων της Ουγγαρίας ενώ δεν λείπουν και τα αγωνιστικά προβλήματα. Τιμωρημένος είναι ο διεθνής Σόµπολ τραυµατίας ο µέσος Γκορντιένκο.

Όσον αφορά τη Μάντσεστερ, μετά από περίπου δύο µήνες επιστρέφει ο Μπαϊγί. Ξανά εκτός μάχης θα βρεθεί ο Σµόλινγκ (βασικός κεντρικός αμυντικός), αμφίβολος είναι ο αριστερός µπακ Σο και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του. Σε σχέση µε το πρωτάθλημα, κανονικά διαθέσιμος θα είναι ο αρχηγός Ρούνεϊ.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Ζόρια – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ