Ο Ιμπραΐμοβιτς γίνεται άγαλμα και νιώθει… Ναπολέων

Η σουηδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε πως θα τοποθετήσει άγαλμα του Zλάταν Ιμπραϊμοβιτς έξω από την «Friends Arena» της Στοκχόλμης, για να τιμήσει τον διάσημο επιθετικό, οποίος κέρδισε το βραβείο του καλύτερου παίκτη της χρονιάς στη χώρα του για 10η διαδοχική χρονιά.

Ο 36χρονος σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έκρυψε τη χαρά του για τη μεγάλη αυτή τιμή και στις δηλώσεις του… ξέφυγε εντελώς, συγκρίνοντας τον εαυτό του με τον Ναπολέοντα.

«Όπως ο Ναπολέων, έτσι κι εγώ έχω κατακτήσει όλη την Ευρώπη, κάθε χώρα που έχω αγωνιστεί», τόνισε σχετικά αφήνοντας, προφανώς άφωνο, το δημοσιογράφο της σουηδικής εφημερίδας «Aftonbladet» και συνέχισε με τον ίδιο στόμφο, πως μετά την Ευρώπη έχει σκοπό να κατακτήσει και την άλλη άκρη του Ατλαντικού, τις Ηνωμένες Πολιτείες, κάτι που δεν …μπόρεσε να κάνει ο Ναπολέοντας.

«Κάποια στιγμή θα περάσω και τον Ατλαντικό για να κατακτήσω και την Αμερική», τόνισε χαρακτηριστικά ο εκκεντρικός διάσημος άσος, ο οποίος αποσύρθηκε από την εθνική ομάδα μετά το Euro 2016, στην οποία έπαιξε σε 114 παιχνίδια και σκόραρε 62 γκολ.

Ο «Ίμπρα», που έχει κερδίσει τη «χρυσή μπάλα» 11 φορές, κάτι που αποτελεί ρεκόρ, μιας και από την ίδρυσή της το 1946 κανένας άλλος παίκτης δεν έχει κερδίσει το βραβείο αυτό περισσότερο από δύο φορές, αλλά και για την γενικότερη συμβολή του στο παιχνίδι θα τιμηθεί με ένα 2.7 μέτρων άγαλμα έξω από το γήπεδο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Η δήλωση του Ιμπραΐμοβιτς για τον Πύργο του Άιφελ που θα μείνει στην ιστορία

Ντεμπούτο με γκολ ο Ιμπραΐμοβιτς – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ