Επιστροφή στις νίκες για ΠΑΟ με σύμμαχο την παράδοση

Επιστροφή στις υποχρεώσεις της Ευρωλίγκα σήμερα, Πέμπτη, για τον Παναθηναϊκό Superfoods, που φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ την Μακάμπι Τελ Αβιβ (21:15, ΕΤ1) με στόχο να προσθέσει μία ακόμα νίκη στο ενεργητικό του, η οποία θα τους επιστέψει να παραμείνουν κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μετά την ήττα στη δεύτερη παράταση από την Εφές Αναντόλου, στην Κωνσταντινούπολη, οι «πράσινοι» θέλουν να συνδυαστεί η επιστροφή τους στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων με θετικό αποτέλεσμα, ώστε να μην υποχωρήσουν στην κατάταξη, κάτι που βάσει προϊστορίας δεν είναι απίθανο.

Εξάλλου, στα δέκα ματς που έχουν δώσει οι δύο αντίπαλοι εντός συνόρων η ελληνική ομάδα μετράει δέκα νίκες, αντί πέντε των φιλοξενουμένων. Συνολικά, Παναθηναϊκός και Μακάμπι Τελ Αβίβ έχουν συναντηθεί 34 φορές, με την «ομάδα του λαού» να μετράει 18 νίκες, αλλά μόλις μία σε τελικό (το 2001 στη Σουπρολίγκα στο Παρίσι). Αντίστοιχα, οι «πράσινοι» κέρδισαν τόσο στο Φάιναλ Φορ της Θεσσαλονίκης το 2000 όσο και στο Φάιναλ Φορ της Βαρκελώνης το 2011 και κατέκτησαν το τρόπαιο.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για των αγώνα Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ