Με… αιώνιους πέφτει η Αυλαία στην Α1

Με αναμετρήσεις των «αιωνίων» πέφτει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής ημέρας στην Α1 μπάσκετ των ανδρών. Στις πέντε αρχίζει ο αγώνας στη Λευκάδα ανάμεσα στην τοπική Δόξα και τον Παναθηναϊκό και στις 19:00 στο Αλεξάνδρειο το ντέρμπι ανάμεσα στον Αρη και τον Ολυμπιακό

Στη Λευκάδα οι επτανήσιοι έχουν ήδη νικήσει τον ΠΑΟΚ και έχασαν με τρίποντο σχεδόν στην εκπνοή από τον Ολυμπιακό, ενώ οι «πράσινοι», που αποθεώθηκαν κατά την άφιξή τους στο νησί, δεν υπολογίζουν στον τραυματία Τζέιμς και τον Νίκολς που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο.

Στη Θεσσαλονίκη, ο προπονητή του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης δεν υπολογίζει στον Βασίλη Καββαδά, ενώ αμφίβολος είναι ο Μιχάλης Τσαϊρέλης λόγω μυϊκού σπασμού στη μέση. Ντεμπούτο θα κάνει ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς που αποκτήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Για τους πρωταθλητές λίγο πριν το τζάμπολ θα κριθεί αν ο Κώστας Παπανικολάου, που ταλαιπωρείται από ίωση, θα αγωνιστεί απέναντι στην παλιά του ομάδα ή θα τον αντικαταστήσει στη δωδεκάδα ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τους δύο αγώνες εδώ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ