Κάζο της Ρεάλ στη Βαρσοβία – Στο 85′ γλίτωσε την ήττα – Δείτε τα σημερινά αποτελέσματα των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ

Πολύ σκληρή για να πεθάνει αποδείχθηκε η Λέγκια Βαρσοβίας η οποία, παρόλο που βρέθηκε να χάνει στο άδειο από φιλάθλους γήπεδό της, με 2-0 από το 35’ με τα γκολ των Μπέιλ και Μπενζεμά, κατάφερε να γυρίσει το ματς και να προηγηθεί της αλλαζονικής Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Λέγκια πέτυχε τρία γκολ με τους Οτζίτζα (40′), Ράντοβιτς (58′) και Μούλιν (83′) φτάνοντας σε μια απίστευτη ανατροπή. Η Ρεάλ πρέπει να αισθάνεται τυχερή που γλίτωσε την ήττα, παίρνοντας τον βαθμό στο 85’ με το γκολ του Κόβασιτς.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Ντόρτμουντ επικράτησε δύσκολα με 1-0 της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με γκολ του Ράμος στο 12′ και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στον όμιλο της Γιουβέντους σημειώθηκε μεγάλη έκπληξη αφού οι μπιανκονέρι δεν κατάφεραν να κερδίσουν την Λυών μένοντας στο 1-1, ενώ η Σεβίλλη διέσυρε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 4-0.

Η Λέστερ έμεινε αήττητη για τέταρτο συνεχές ματς στην διοργάνωση, μένοντας στο 0-0 με την Κοπεγχάγη εκτός έδρας, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την πρώτη θέση και την πρόκριση στην φάση των 16.

Η Πόρτο έχει προβάδισμα έναντι της Κοπεγχάγης, αφού νίκησε με 1-0 την Κλαμπ Μπριζ.

Στον 5ο όμιλο η Μονακό κέρδισε εύκολα με 3-0 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την Λεβερκούζεν να πετυχαίνει σημαντική νίκη, με 1-0 απέναντι στην άσφαιρη Τότεναμ μέσα στο Γουέμπλεϊ.

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Γκολ για Όσκαρ από τον Μπέιλ – ΒΙΝΤΕΟ

Βαριές κατηγορίες Κούγια για Αναστασιάδη

Μπέντο: Ήρθαμε στην Αστάνα για τη νίκη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ