Μπέντο: Δεν είμαι ευχαριστημένος από το ποδόσφαιρο που είδαμε

Για μεγάλη νίκη επί μίας ομάδας που διεκδικεί τον τίτλο, έκανε λόγο στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA μετά το 2-1 επί του ΠΑΟΚ ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός εξέφρασε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα, ωστόσο  έδειξε και προβληματισμένος από την εν γένει εικόνα των πρωταθλητών (κυρίως στο πρώτο μέρος). 

Οι δηλώσεις Μπέντο στην κάμερα της NOVA:

«Το παιχνίδι δεν ήταν ιδιαίτερα καλό σαν θέαμα. Δεν είχε μεγάλες περιόδους με καλό ποδόσφαιρο, δεν παίχτηκε πολύ καθαρό ποδόσφαιρο. Δεν είναι ότι μπήκαμε άσχημα στον αγώνα, απλώς αργήσαμε να βρούμε ρυθμό. Δεχθήκαμε γκολ από στημένη φάση, στη συνέχεια ισοφαρίσαμε, ενώ στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι, απειλήσαμε περισσότερο και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη μας κόντρα σε έναν από τους άμεσους διεκδικητές του τίτλου. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το ποδόσφαιρο που είδαμε. Στο πρώτο μέρος η ομάδα μας ήταν πιο… έξω από αυτά που είχαμε σχεδιάσει, εν αντιθέσει με το δεύτερο που τα πράγματα κύλησαν πιο σωστά, βελτιώσαμε την απόδοσή μας και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

Διακοπή του αγώνα Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-1 (90+6′)

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-1 (25′)

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 0-1 (6′)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ