Το ξέσπασμα του Κετσπάγια μετά το 2-1 της ΑΕΚ επί της ΑΕΛ

Ξέσπασε ο προπονητής της ΑΕΚ, Τιμούρ Κετσπάγια στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-1 επί της ΑΕΛ για τα όσα ακολούθησαν μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, τις φήμες για την Ανόρθωση, αλλά και για την αποβολή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου μετά το φινάλε της αναμέτρησης με την Λάρισα.

«Μία μέρα τον κάνετε Θεό και μία μέρα τον θάβετε δέκα μέτρα κάτω από τη γη…»,ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είμαι ευχαριστημένος γιατί αυτές οι δυο εβδομάδες ήταν δύσκολες. Δείξαμε πως είμαστε μια μεγάλη ομάδα, έχουμε την καρδιά, έχουμε την θέληση, για να κάνουμε την προσπάθεια να φτάσουμε εκεί που θέλουμε να φτάσουμε. Δεν πιστεύω ότι καμία ομάδα σ’ αυτό το γήπεδο θα έχει εύκολο έργο. Ούτε εμείς είχαμε εύκολο έργο και αυτό που μετράει για μας είναι πως πήραμε τους τρεις βαθμούς και κοιτάμε μπροστά»,ανέφερε αρχικά ο Κετσπάγια και στην ερώτηση που ακολούθησε περί Ανόρθωσης ξέσπασε! 

«Δεν έχει καμία σχέση αυτό. Τι να συζητάμε τώρα; Εγώ κέρδισα ένα παιχνίδι σήμερα και περιμένω να επιβιώσω άλλη μια εβδομάδα. Έτσι θα συνεχίζεται αυτό. Μια μέρα κάποιον τον κάνετε θεό και μια μέρα τον θάβετε δέκα μέτρα κάτω από την γη. Πιστεύω στον εαυτό μου, πιστεύω στην ομάδα, πιστεύω στην δουλειά μου. Χάσαμε ένα ντέρμπι που δεν θέλαμε να χάσουμε. Αλλά έγινε. Σ’ ένα ντέρμπι υπάρχουν τρια αποτελέσματα. Αλλα ένα ντέρμπι δεν σου δίνει το πρωτάθλημα. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Αλλά αυτά τα παιχνίδια, σαν αυτό δίνουν το πρωτάθλημα, αν πάρουμε το πρωτάθλημα», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ΑΕΚ! 

Για την αποβολή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου είπε: «Κερδίσαμε το παιχνίδι και αντί να μπούμε μέσα να πανηγυρίσουμε, κάναμε κάποια πράγματα που δεν έπρεπε. Δεν είδα τι έγινε. Δεν έχει σημασία αν προκλήθηκε ή όχι. Δεν είχε καμία δουλειά όμως ο παίκτης να μπει στο γήπεδο και να πάει στον διαιτητή ή σε αντίπαλο. Έπρεπε να μπει στα αποδυτήρια και να πανηγυρίσει που κερδίσαμε.  Δυστυχώς χάσαμε έναν ακόμα ποδοσφαιριστή».

Για το παιχνίδι με την Λάρισα: «Παίξαμε όπως έπρεπε να παίξουμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Παίκτες που έπαιξαν από την αρχή πρώτη φορά στην ενδεκάδα. Ο Μάνταλος και ο Μπακασέτας που έπαιξαν για πρώτη φορά πίσω από τον επιθετικό και ο Αραβίδης ήταν σε πολύ καλή μέρα και ο Πλατέλλας που έβαλε δυο γκολ.  Γενικώς είμαι πολύ ευχαριστημένος, γιατί σε μια δύσκολη έδρα κερδίσαμε. Μείναμε και με δέκα παίκτες και δυσκολευτήκαμε».

ΠΗΓΗ: Filathlos.gr

Διαβάστε επίσης:

Tα γκολ του Λάρισα – ΑΕΚ – ΒΙΝΤΕΟ

Πέρασε από την Λάρισα η ΑΕΚ

Δήλωση του Κετσπάγια που θα συζητηθεί

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ