Χαμός στο facebook με τον Αλμέιδα – Τούρκος τον αποκάλεσε “άτιμο μπάσταρδο”

Ο Ούγκο Αλμέιδα είναι από τους αθλητές που χειρίζονται προσωπικά τους λογαριασμούς τους στα social media και αρκετές φορές δεν έχει κανένα πρόβλημα να ανοίξει και διάλογο με τους φιλάθλους.

Βέβαια, αυτό έχει κάποιες φορές και τα αρνητικά του, καθώς πάντα θα υπάρχουν και οι ανεγκέφαλοι. Με έναν τέτοιο… έμπλεξε ο Πορτογάλος άσος στο Facebook, όμως με ένα απίστευτο μήνυμα, κατάφερε να τον βάλει στη θέση του.

Ο Αλμέιδα είχε καλέσει τους φίλους της ΑΕΚ να του στείλουν φωτογραφίες που να δείχνουν την… τρέλα τους για την ομάδα, προκειμένου να επιλέξει έναν για να κερδίσει μια επίσημη εμφάνισή του. Ο έμπειρος φορ πόσταρε, λοιπόν, τη φωτογραφία της κοπέλας που αναδείχθηκε νικήτρια και με την ευκαιρία, είχε διάλογο σε αυτή τη δημοσίευση με αρκετό κόσμο, παίρνοντας θέση ακόμη και για το διαχρονικό ερώτημα… Fifa ή Pro.

Σε αυτή την ανάρτηση, λοιπόν, ένας οπαδός από την Τουρκία (προφανώς της Μπεσίκτας), ο Yavuzhan Yaman, ανέβασε μια φωτογραφία του Αλμέιδα με κάποιους ανθρώπους πιθανότατα αντίπαλης ομάδας, γράφοντας «Άτιμε μπάσταρδε, γνωρίζουμε τον χαρακτήρα σου. Ζώο».

Η απάντηση του Αλμέιδα ήταν άμεση και… πληρωμένη: «Δεν είμαι μπάσταρδος και σίγουρα όχι άτιμος. Ζώο; Μερικές φορές ναι! Βγάζω φωτογραφίες με όλους όσοι ζητούν μία φωτογραφία με εμένα. Εάν δεν σου αρέσει, αντίο. Αλλά μην με προσβάλλεις. Ή, εάν το κάνεις, κάντο στη δική σου σελίδα στο facebook, όχι στη δική μου, ΟΚ; Τέλος πάντων, δεν θα διαγράψω το μήνυμά σου. Ελπίζω η οικογένειά σου να είναι περήφανη για σένα όταν διαβάσουν αυτό που έγραψες. Καλή τύχη στη ζωή σου».

Πηγή: filathlos.gr

Διαβάστε επίσης:

Νέες αποκαλύψεις για μίζες «καίνε» το αγγλικό ποδόσφαιρο

Επεισόδια σε αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Το γκολ της χρονιάς πέτυχε η Κοπεγχάγη – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ