Για καλό σκοπό επιστρέφει στο γήπεδο ο Διαμαντίδης

Επιστρέφει στο γήπεδο ο Δημήτρης Διαμαντίδης, μόλις λίγες ημέρες μετά την επίσημη αποχώρηση του από τη δράση, με την φαντασμαγορική που διοργάνωσε προς τιμή του η ΚΑΕ Παναθηναικός.

Αυτή τη φορά για χάρη των μικρών παιδιών αλλά και των ομάδων ΑμεΑ που θα παίξουν αγώνα Baskin στο 1ο «Glyfada 3on3 international tournament, που θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο, 1 και 2 Οκτωβρίου, στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας.

«Είναι χαρά να βρίσκομαι κοντά σε παιδιά και δεν μπορούσα να αρνηθώ μια τέτοια πρόσκληση» δήλωσε στο www.glyfada3on3.gr ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ, που ζήτησε να μάθει λεπτομέρειες για το Baskin και πως διεξάγεται ένας αγώνας του.

«Οφείλουμε ως κοινωνία να είμαστε περισσότερο ευαισθητοποιημένοι σε οτιδήποτε αφορά άτομα με ειδικές ανάγκες. Έχει ενδιαφέρον το συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς συνδυάζει τη συμμετοχή ατόμων με αναπηρία και χωρίς. Θα είμαι εκεί και σας καλώ να έρθετε κι εσείς» δήλωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Για δηλώσεις συμμετοχής στο τουρνουά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το www.glyfada30n3.gr και να κάνουν κλικ στην «Εγγραφή».

 

Διαβάστε επίσης:

 

Τα καλύτερα στιγμιότυπα του ΑΕΚ – Ηρακλής – ΒΙΝΤΕΟ

Οι αθηναϊκές ημέρες του Οτο Ρεχάγκελ

Τι απαντά ο δικηγόρος της Δεβετζή για το ενδεχόμενο αφαίρεσης του μεταλλίου – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ