Γιατί ο Μουρίνιο “στόλισε” τον Μπραντ Πιτ

Έχασε τα λόγια του ο Ζοζέ Μουρίνιο όταν συνάντησε πριν από καιρό την Τζένιφερ Άνιστον στο Λος Άντζελες.

Ο Special One όχι μόνο δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για την ηθοποιό αλλά ξέσπασε εναντίον του Μπραντ Πιτ που την χώρισε πριν από χρόνια, λέγοντας: «Τι μ@@@@@@… είσαι Μπραντ Πιτ! Τζένιφερ Άνιστον –Αντζελίνα Τζολί 1-0».

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια περιοδείας της Τσέλσι στις ΗΠΑ για μια σειρά φιλικών αγώνων και αποκαλύπτεται –μαζί με άλλα πολλά- στο βιβλίο του Βρετανού αθλητικογράφου Ρομπ Μπίσλι, ο οποίος ακολουθούσε την αποστολή.

«Βρισκόμασταν στις ΗΠΑ για την καλοκαιρινή περιοδεία της Τσέλσι και καθώς μιλούσαμε, εμφανίζεται η Άνιστον» αναφέρει ο Μπίσλι. «Όλοι γύρισαν το βλέμμα τους πάνω της, οι ομιλίες σταμάτησαν και τα σαγόνια έπεσαν, συμπεριλαμβανομένου και του Μουρίνιο».

«Μόλις η γνωστή ηθοποιός εξαφανίστηκε από το τοπίο, οι υπνωτισμένοι άνδρες άρχισαν να επανακτούν τις αισθήσεις τους. Όταν συνήλθε και ο Πορτογάλος προπονητής μονολόγησε: «Σκέτη κόλαση… Μπραντ Πιτ – τι μ@@@@@@… είσαι».

Στο βιβλίο του Μπίσλι που θα θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στην κόντρα του Μουρίνιο με τον προπονητή της Άρσεναλ Αρσέν Βενγκέρ, για τον οποίον ο Πορτογάλος έχει εκφράσει την επιθυμία να… του σπάσει τα μούτρα!

Επίσης, μαθαίνουμε την επιθυμία του «Special One» να πάρει στην Τσέλσι, το 2012, τον Γουέιν Ρούνεϊ με τον οποίο τελικά συνεργάζεται φέτος στη Γιουνάιτεντ, ενώ ιδιαίτερη συμπάθεια είχε εκφράσει και για τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, με τον οποίο επίσης συνεργάζεται τώρα: «Είναι σπουδαίος! Ο Ζλάταν πρέπει να παίξει στην Αγγλία, στην ομάδα μου. Ένας παίκτης, ο οποίος μου έδωσε τόσα πολλά. Έκανε πολλά για την Ίντερ. Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ», είπε χαρακτηριστικά ο Special One.

 

Διαβάστε επίσης:

Οι Financial Times για το διαζύγιο Τζολί – Πιτ

Επική διαφήμιση αεροπορικής εταιρείας: Ο Μπραντ Πιτ είναι single…

Στο στόχαστρο του FBI ο Μπραντ Πιτ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ