ΕΠΟ: Ο Κοντονής ως άλλος… Λουδοβίκος

Αποφασισμένοι να προασπίσουν μέχρι τέλους την ανεξαρτησία του ποδοσφαίρου δηλώνουν οι διοικούντες της ΕΠΟ με αφορμή την απόφαση του Σταύρου Κοντονή για αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League.

Από την Ομοσπονδία τονίζεται χαρακτηριστικά πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού εξυπηρετεί συμφέροντα και στόχος του είναι η διάλυση του ποδοσφαίρου σε επαγγελματικό, ερασιτεχνικό αλλά και εθνικό επίπεδο.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Ουδεμία έκπληξη προκαλεί και η σημερινή απόφαση του κ. Σταύρου Κοντονή να παρέμβει για άλλη μια φορά με τρόπο απροκάλυπτο και πλήρως προσχηματικό στα του ελληνικού ποδοσφαίρου, για την οποία ούτως ή άλλως μας είχε προϊδεάσει τις ημέρες που προηγήθηκαν με τις διαρροές των αυλικών του προς τα αγαπημένα του ΜΜΕ.

Με τη γνωστή συμπεριφορά του, ως άλλος… Λουδοβίκος και με τη… λογική του πως «…το ποδόσφαιρο είμαι εγώ», επικαλούμενος τεταμένο κλίμα και αντιπαλότητα, την οποία πρώτος και καλύτερος τροφοδοτεί με τις ενέργειές του καθημερινά, αποφάσισε ότι μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αγωνιστική δραστηριότητα της Super League, της οποίας ούτε ένας αγώνας δεν έχει διεξαχθεί!

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ