Τσόρι: Θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό

Σε συνέντευξή του στην Αργεντινή ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες μίλησε για τον Ολυμπιακό και την φετινή πορεία της ομάδας, ενώ ξεκαθάρισε ότι έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο και δεν σκοπεύει να φύγει από την Ελλάδα και τους ερυθρόλευκους.

Άλλωστε οι ερυθρόλευκοι έχουν, ήδη, αποφασίσει να ενεργοποιήσουν την οψιόν για την ανανέωση της συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο με τον Αργεντινό άσο. Ενώ με μήνυμά του στα social media ο Κώστας Καραπαπάς τόνισε ότι ο Ντομίνγκες θα μείνει για πολλά χρόνια στις υπηρεσίες του συλλόγου για να βοηθήσει και μετά το τέλος της καριέρας του με την προσωπικότητά του. 

Ο Τσόρι μίλησε αρχικά για τον Ολυμπιακό και όσα έγιναν στη σεζόν που ολοκληρώθηκε:

«Είναι μία τεράστια ευθύνη και υποχρέωση το να φοράς την φανέλα του Ολυμπιακού. Παράλληλα και κάτι πολύ όμορφο και ξεχωριστό. Το να είσαι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα και το να ηγείσαι είναι κάτι μοναδικό. Να είσαι αρχηγός είναι κάτι εξαιρετικό. Επίσης όταν είσαι αρχηγός αυτό σε κάνει να έχει ακόμα πιο μεγάλη ευθύνη για τις επιτυχίες και τις αποτυχίες. Η χρονιά που μας πέρασε δεν ήταν τόσο καλή για εμάς όσο η προηγούμενη. Παρότι κερδίσαμε την Λίγκα δεν πήραμε το Κύπελλο και δεν προχωρήσαμε όσο έπρεπε στην Ευρώπη. Έχω ευθύνη και έχουμε ευθύνη ως παίκτες γι’ αυτά. Για την απώλεια του Κυπέλλου και το ότι δεν πήγαμε τόσο ψηλά στην Ευρώπη. Είναι κάτι σκληρό για εμάς το να συμβαίνει. Και αυτό διότι ήμασταν ανώτεροι όλων στο πρωτάθλημα και ελπίζαμε σε κάτι διαφορετικό και καλύτερο στην Ευρώπη».

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Διαβάστε επίσης:

Έχουν… ξεφύγει στο Μεξικό με τον Πουλίδο – ΒΙΝΤΕΟ

Ανανεώνει ο Σπανούλης στον Ολυμπιακό

Οι ημερομηνίες και οι πιθανοί αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ