Συγγενής του Πουλίδο ο “εγκέφαλος” της απαγωγής

Νέα συνταρακτικά στοιχεία της υπόθεσης Πουλίδο έρχονται στο φως. Όπως αποκαλύφθηκε, ο απαγωγέας που τραυματίστηκε και θεωρείται «εγκέφαλος» της επιχείρησης είναι ξάδελφος του παίκτη του Ολυμπιακού.

Το «θρίλερ» είχε αίσιο τέλος για τον παίκτη του Ολυμπιακού, ωστόσο το τελευταίο στοιχείο που προέκυψε είναι σίγουρα συνταρακτικό.

Σύμφωνα λοιπόν με διεθνή ΜΜΕ, ο απαγωγέας που τραυματίστηκε κατά την επιχείρηση διάσωσης και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο είναι ξάδελφος εξ΄ αγχιστείας του Πουλίδο.

Πρόκειται για τον 29χρονο Οσβάλντο Βελάσκες Γκαρσία, ο οποίος είναι παντρεμένος με ξαδέρφη του παίκτη του Ολυμπιακού, κάτι που συνεπάγεται ότι γνώριζε καλά τις κινήσεις και τις συνήθειες του.

Ωστόσο, το  θέμα όμως είναι ότι ο Γκαρσία δεν είναι απλά ένας από τους απαγωγείς αλλά ήταν ο «εγκέφαλος» της υπόθεσης. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ζήτησε περίπου 300.000 ευρώ ως λύτρα για την απελευθέρωση του Πουλίδο, την ώρα που οι εισαγγελικές αρχές επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για μέλος συμμορίας που διακινεί ναρκωτικά και οργανώνει απαγωγές και εκβιασμούς.

 

Πηγή filathlos.gr

Διαβάστε επίσης:

Αυτός είναι ένας από τους απαγωγείς του Πουλίδο – ΦΩΤΟ

Καρέ καρέ η μάχη του Πουλίδο με τους απαγωγείς του – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ