Μέσι: Ο Κάρι είναι μαγικός – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Λιονέλ Μέσι θα αγωνιστεί αυτό το καλοκαίρι με την Εθνική Αργεντινής στα γήπεδα των ΗΠΑ, όπου θα φιλοξενηθεί φέτος το Κόπα Αμέρικα. Επί τη ευκαιρία, το Sports Illustrated μίλησε μαζί του και δημοσίευσε ένα κείμενο γραμμένο σε πρώτο πρόσωπο.

Σε αυτό ο Μέσι μιλά για πολλά και διάφορα, μεταξύ των οποίων η σχέση του με τον Στεφ Κάρι, τον σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Ο ένας μάγος της μπάλας μιλά για τον άλλον και το αποτέλεσμα έχει μεγάλο ενδιαφέρον:

«Όσο θα βρίσκομαι στην Καλιφόρνια το μυαλό μου θα βρίσκεται κατά βάση στο ποδόσφαιρο, αλλά ελπίζω να μπορέσω κάποια στιγμή να συναντήσω τον Στεφ Κάρι. Το να τον βλέπεις να παίζει είνα μαγικό!

Ολοι αγαπούν αυτά που κάνει: οι φίλοι του μπάσκετ, οι συμπαίκτες, οι αντίπαλοι. Το μικρό μας μέγεθος, ακόμα και ο τρόπος που παίζουμε, είναι παρόμοια. Τον Δεκέμβριο μου έστειλε υπογεγραμμένη τη φανέλα του των Ουόριορς. Του έστειλα κι εγώ τη δική μου υπογεγραμμένη τον Απρίλιο.

Αν δεις τον Κάρι να παίζει – ακόμα και στην προθέρμανση – παρατρηρείς ποια σχέση έχει με την μπάλα. Είναι σα να βρίσκονται το σώμα και το μυαλό του στο ίδιο μήκος κύματος με την μπάλα. Προσπαθώ να έχω την ίδια σύνδεση κι εγώ στο δικό μου σπορ».

Δείτε τον Μέσι να μιλά για τον Κάρι:

Διαβάστε επίσης:

Απειλές για τη ζωή του δέχεται ο 5χρονος οπαδός του Μέσι

Η μονομαχία του Μέσι με… γίγαντα τερματοφύλακα – ΒΙΝΤΕΟ

Απολαυστικό ΒΙΝΤΕΟ για τον MVP, Στεφ Κάρι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ