Νέο “αιχμηρό” σχόλιο από τον Ρανιέρι για την Ελλάδα

Για πολλοστή φορά ο Κλαούντιο Ρανιέρι έσπευσε να εκφράσει την απογοήτευσή του για το πέρασμα του από τον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας με “αιχμηρό” σχόλιο.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός άκουσε κατά την παραλαβή του βραβείου, «Έντσο Μπεαρτζότ» τον πρόεδρο της ιταλικής ομοσπονδίας, Κάρλο Ταβέκιο να του εύχεται να κατακτήσει και το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική Ιταλίας με τον «Κλαύδιο» να σπεύδει να ρίχνει τη σπόντα του για την Ελλάδα.

«Να καθίσω στον πάγκο της Ιταλίας; Νομίζω πως το κεφάλαιο προπονητής σε αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει κλείσει για εμένα. Την πάτησα ήδη μία φορά με την Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Ρανιέρι.

Και αυτό ενώ είχε προηγηθεί η ατάκα του Ταβέκιο: «Ελπίζω ο Κλαούντιο να κερδίσει και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο με την Ιταλία. Αυτό θα ήταν ιδανικό. Φυσικά δεν αναφέρομαι σε κάτι συγκεκριμένο, ούτε εννοώ πως αυτό θα συμβεί στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Ρανιέρι είναι ακόμα νέος και έχει αρκετά χρόνια μπροστά του να προπονεί. Αν έχουμε σκεφτεί τον Ρανιέρι για τη θέση του Κόντε; Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο τον Κλαούντιο πρώτα απ’ όλα αν το σκέφτεται. Εμείς σκεφτόμαστε διάφορα πράγματα αυτή τη στιγμή. Είναι τιμή για την Ιταλία που ένας προπονητής από τη χώρα κατέκτησε την Premier League».

ΠΗΓΗ: Gazzetta Dello Sport

Διαβάστε επίσης:

Τιμήθηκε με το βραβείο “Έντσο Μπεαρτζότ” ο Ρανιέρι – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Το τραγούδι του τυφλού τενόρου Αντρέα Μποτσέλι που έκανε τον Ρανιέρι να κλάψει – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ρανιέρι και… η θάλασσα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ