«Εξάρα» η «Μπάρτσα», ξανά 4 γκολ ο Σουάρες – BINTEO

Η Μπαρτσελόνα, μετά το 8-0 εκτός με τη Λα Κορούνια, θριάμβευσε… και 6-0 της Σπόρτινγκ Χιχόν για την 35η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν, με τον Λουίς Σουάρες να σημειώνει ξανά… καρέ των γκολ. Με αποτέλεσμα οι «μπλαουγκράνα» να είναι πλέον ισόβαθμοι με την Ατλέτικο Μαδρίτης στους 82 βαθμούς και στο +1 από την «βασίλισσα».  Τρία πέναλτι σε 11 λεπτά εκτέλεσαν οι Καταλανοί, φωνάζει… για χέρι του Πικέ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Χιχόν, σκόραρε και ο Μέσι, που έφτασε τα 25 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. 

Η «Μπάρτσα» πέτυχε δεύτερη σερί νίκη και όπως είπαμε ο Σουάρες πέτυχε για δεύτερο σερί ματς 4 γκολ, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Μέσι. Ο Ουρουγουανός άσος έφτασε τα 34 γκολ και ξεπέρασε τον Ρονάντο (31) στη λίστα των φετινών σκόρερ του πρωταθλήματος. Η φιλοξενούμενη έχασε μετά από σερί 1-1-0 και με 21 πόντους είναι στην ζώνη υποβιβασμού. 

Οι γηπεδούχοι, μπορεί να πέτυχαν έξι γκολ, αλλά είχαν προβλήματα με το πρόσωπο που έδειξαν, ενώ η Σπόρτινγκ Χιχόν έχει πολλά παράπονα είχαν από τον διαιτητή για το πρώτο γκολ του Μέσι, την τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου (ζητούν πέναλτι σε χέρι του Πικέ) και για τα δύο από τα τρία σε βάρος τους πέναλτι.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και στο 10’ με ο Μπράβο έσωσε την εστία του στο πλασέ του Μενέντεθ. Τελικά, στο 12’ έγινε το 1-0. Ο Ινιέστα… έσκαψε για τον Σουάρες, ο Κουέγιαρ έδιωξε με γροθιές προ του επιθετικού της «Μπάρτσα» (σ’ αυτή τη φάση οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ του Ουρουγουανού) κι ο Μέσι με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ. 

Στο 40’ ο Νεϊμάρ με τη μπάλα στα πόδια βρέθηκε από τη μία άκρη της μεγάλης περιοχής της Χιχόν στην άλλη, έδωσε στον Σουάρες, αλλά ο Ουρουγουανός πλάσαρε πάνω στους αμυνόμενους. Στο 42’ ο Βραζιλιάνος βρέθηκε σε καλή θέση για να σκοράρει, μετά από κάθετη του Μέσι, αλλά… έχασε τη μπάλα από τον Κουέγιαρ.

Η Χιχόν έχασε διπλή, τεράστια, ευκαιρία στο 45’ με τον Μασεράνο να απομακρύνει προ της γραμμής το πλασέ του Γκερέρο και τον Πικέ να διώχνει την μπάλα ακριβώς στη γραμμή στο δεύτερο σουτ που επιχείρησε ο Χαλίλοβιτς. Σ’ αυτή τη φάση οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν ότι ο Ισπανός αμυντικός βρήκε την μπάλα με το χέρι, αλλά δεν φαίνεται ξεκάθαρα να έχει υποπέσει σε παράβαση.

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Διαβάστε επίσης:

Ο Λουίς Σουάρες κλαίει γι’ αυτό το παιδί – ΒΙΝΤΕΟ

Άλλο το πρωτότυπο με Μέσι και Σουάρες και άλλο το… αντίγραφο – ΒΙΝΤΕΟ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ