Τζόρτζεβιτς: Δεν πρέπει να μείνει εκτός μπάσκετ ο Διαμαντίδης

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε για τον Δημήτρη Δαμαντίδη «για τον οποίο μπορεί να γράψει βιβλίο» και πρότεινε: «Να μείνει στο μπάσκετ, στην ομοσπονδία».

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είπε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στη NOVA:

Για το ποια ομάδα προτιμά στα πλέι – οφ: «Δεν μπορούμε να πούμε μας αρέσει αυτή η ομάδα ή όχι. Όμως μπορώ να πω ότι σε κανέναν δεν θα αρέσει να παίξει με τον Παναθηναϊκό. Αγαπώ τους παίκτες μου, τον τρόπο που προπονούνται, τα λάθη τους και πώς θυμώνω με αυτά».

Για τον Διαμαντίδη: «Με αυτό που έγινε χθες από τον κόσμο νομίζω ότι πρέπει να καταλάβουν όλοι πόσο μεγάλος είναι για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Του χρόνου θα έρθουν όλες οι ομάδες στην Αθήνα και πρέπει όλοι να ζήσουν αυτή την ατμόσφαιρα. Αυτό πρέπει να διατηρήσουμε και να κρατήσουμε ως κληρονομιά μας. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε. Χθες και όλες οι νύχτες ήταν απίστευτες. Βέβαια, χθες έχασε το τρίποντο και δεν έδωσε την πάσα (αστειευόμενος)».

Για το χθεσινό ματς και τον Διαμαντίδη: «Είμαι ευλογημένος και τυχερός που έχω τον Διαμαντίδη, ελπίζω να μην σταματήσει αλλά δεν θέλω να τον πιέσω γιατί πρέπει να συγκεντρωθεί στα παιχνίδια. Έχω μάθει πολλά από αυτόν, είναι ταπεινός και μπορείς να γράψεις βιβλίο γι’ αυτό. Είναι ένα παράδειγμα για όλους. Υπάρχει τριετές σχέδιο γι’ αυτόν, πλάκα κάνω βέβαια, αλλά θα προσπαθήσω να του εξηγήσω πόσο σημαντικός είναι για τον αθλητισμό. Πρέπει να μείνει στο μπάσκετ, στην ομοσπονδία. Δεν πρέπει να μείνει εκτός, πρέπει να τον κρατήσουμε στα γήπεδα. Έχω μιλήσει με τον πρόεδρο Γιαννακόπουλο και δεν πρέπει να χάσουμε μία τέτοια προσωπικότητα, ο Μήτσος χρειάζεται όλη την προσοχή μας».

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ