Απίστευτο! 900 ευρώ για μια καρέκλα!

Εκπληκτικά πράγματα συμβαίνουν στην ποδοσφαιρική Ελλάδα του 2016! Κι αυτή τη φορά δεν αφορούν στους συλλόγους και τους παράγοντες τους αλλά στη διοίκηση του ιστορικού γηπέδου Γεώργιος Καραϊσκάκης η οποία έχει ξεπεράσει κάθε όριο λογικής στην κοστολόγηση των θέσεων σχολιαστών των ραδιοφωνικών σταθμών της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και μάλιστα με την ανοχή της ίδιας της ΕΠΟ!

Το στόρι: Αύριο διεξάγεται στο Καραϊσκάκης ο φιλικός αγώνας της εθνικής ανδρών με την αντίστοιχη του Μαυροβουνίου. Ξαναλέμε ότι πρόκειται για φιλικό παιχνίδι! Ο real fm λοιπόν θέλει να μεταδώσει το παιχνίδι για να βοηθήσει στην προβολή της καινούριας προσπάθειας που κάνει ο προπονητής Σκίμπε για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας ενόψει της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2018.

Ε λοιπόν ο διευθυντής του Σταδίου κ.Βασιλειάδης και η διοίκηση ζήτησαν 900 (εννιακόσια!!!!!!!!!) ευρώ για μια καρέκλα (!!!!!!!!!!!!) προκειμένου να γίνει η μετάδοση του αγώνα. Μια μετάδοση την οποία θα κάνει ο Μιλτιάδης Παναγιωτόπουλος από μια συσκευή σταθερού τηλεφώνου μέσω της μόνιμης γραμμής του ΟΤΕ που έχει ο real fm στο γήπεδο! Η ενημέρωση μας ήρθε χθες απ’ την ΕΠΟ και όταν διαμαρτυρηθήκαμε εντονότατα μας ειπώθηκε ότι το ποσό είναι η απαίτηση του Σταδίου.

Επικοινωνήσαμε λοιπόν με την κυρία Μαίρη Καλαϊτζιδάκη (διοικητική υπάλληλο στο Καραϊσκάκη) η οποία απλά ανάφερε ότι «αυτή είναι απόφαση της διοίκησης του γηπέδου» δηλαδή του κυρίου Βασιλειάδη και των συν αυτώ. Πρόσθεσε μάλιστα ότι η ΕΠΟ ήταν ενήμερη για την απόφαση.

Σήμερα το πρωί και μετά από τις εντονότατες αντιδράσεις των ραδιοφωνικών σταθμών η ΕΠΟ μας απέστειλε την εξής ενημέρωση:

«Κύριοι,

Σε συνέχεια χθεσινής μας επικοινωνίας, αναφορικά με τη χρέωση της θέσης σχολιαστή για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, στους αγώνες Ελλάδα – Μαυροβούνιο και Ελλάδα –Ισλανδία, από την Καραϊσκάκης ΑΕ, η ΕΠΟ εξασφάλισε μείωση του κόστους και επιμερισμό του.  Κατόπιν τούτου οι ραδιοφωνικοί σταθμοί που θελήσουν να μεταδώσουν τον αγώνα, θα επιβαρυνθούν με € 500 +ΦΠΑ και η Ομοσπονδία θα καλύψει το υπόλοιπο για λογαριασμό σας.

Επομένως παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Στάδιο (κα Μαίρη Καλαϊτσιδάκη) για τη διαδικασία καταβολής του κόστους.

Στη διάθεσή σας»

Βλέπουμε λοιπόν ότι η ΕΠΟ προσπάθησε να παρέμβει και τελικά μείωσε το κόστος για τα ραδιόφωνα στα…….500 ευρώ (για μια….καρέκλα!!!!) αναλαμβάνοντας προς τιμήν της να καλύψει το κόστος των υπολοίπων τετρακοσίων. Προφανώς η ομοσπονδία για να μην τα χαλάσει και με το γήπεδο-έδρα της εθνικής ανδρών θέλησε να εξασφαλίσει ότι το Καραϊσκάκη θα εισπράξει κανονικά το εννιακοσάρι!!!!!!! Φοβερά πράγματα, φοβερά, σε μια εποχή που η εθνική ομάδα χρειάζεται όσο τίποτε την προβολή και την ενίσχυση και που οι οικονομικές δυσκολίες έχουν γονατίσει όλα τα ΜΜΕ! Στην Ελλάδα όλα αυτά βέβαια. Γιατί το κακό είναι ότι η διοίκηση του γηπέδου ζει σε άλλη  χώρα κι ότι η ομοσπονδία δε μπορεί να διεκπεραιώσει τ’ αυτονόητα για την προβολή της εθνικής ομάδας…..

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ