Οι αστέρες του τένις για τις αποκαλύψεις της Σαράποβα

Σοκ προκάλεσε στον χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα του τένις, η είδηση της Μαρίας Σαράποβα, η οποία δεν κατάφερε να περάσει τις εξετάσεις ντόπινγκ για το Αυστραλιανό Open.

«Στην μακρόχρονη καριέρα μου ήμουν ανοικτή και τίμια για πολλά πράγματα. Κάθε μέρα φέρομαι με μεγάλη ευθύνη και επαγγελματισμό. Έκανα ένα τεράστιο λάθος. Τεράστιο λάθος. Απογοήτευσα τους υποστηρικτές του. Απογοήτευσα το άθλημα το οποίο ακολουθούσα από τα 4 μου χρόνια» είπε η Σαράποβα.

Η συγκεκριμένη ιστορία όπως είναι λογικό προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων από πολλούς συναθλητές της Σαράποβα. Χαρακτηριστικά, ο Ισπανός Ραφαέλ Ναδάλ δήλωσε ότι «είναι ντροπιαστικό αυτό που συνέβη και κάνει μεγάλο κακό στο άθλημά μας. Έχουμε ένα καλό πρόγραμμα αντιντόπινγκ και όσοι δεν υποβάλλονται στις σωστές εξετάσεις, μπαίνουν σε μεγάλες δοκιμασίες».

Παράλληλα, ο Σκωτσέζος επαγγελματίας και αστέρας του τένις, Άντι Μέρι άσκησε δριμεία κριτική στην εταιρεία που τον εκπροσωπεί επειδή η τελευταία αποφάσισε να επεκτείνει την χορηγία της στην Σαράποβα.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Διαβάστε επίσης:

Αποφασισμένη να παίξει τένις ξανά δηλώνει η Σαράποβα

Τύπος της Λετονίας: Την ντόπα του σοβιετικού στρατού στο Αφγανιστάν έπαιρνε η Σαράποβα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ