Εξετάζεται η διακοπή της διοργάνωσης του κυπέλλου μετά τα επεισόδια στην Τούμπα

Το ενδεχόμενο διακοπής της διοργάνωσης του κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο θα εξετάσει άμεσα η ηγεσία του υπουργείου Αθλητισμού μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στον χθεσινό αγώνα ΠΑΟΚΟλυμπιακός στο γήπεδο της Τούμπας. Για τον λόγο αυτό ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, απέστειλε σε ΕΠΟ και ΔΕΑΒ έγγραφο με το οποίο ζητά την γνώμη τους για τα γεγονότα και η απάντησή τους θα πρέπει να δοθεί μέχρι τις 16.00, καθώς ο δεύτερος ημιτελικός της διοργάνωσης του κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί λίγες ώρες αργότερα (19.30).

Η ανακοίνωση του υφυπουργείου:

«Μετά τα χθεσινά επεισόδια στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για το Κύπελλο Ελλάδος, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, ενεργώντας σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του ν. 4326/15, απέστειλε σήμερα το πρωί προς την Ε.Π.Ο. και τη Δ.Ε.Α.Β. έγγραφο με το ακόλουθο περιεχόμενο:

«Έπειτα από τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά τη χθεσινοβραδινή (02-03-2016) αναμέτρηση μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, διοργανώτρια αρχή του οποίου είναι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ζητάμε την κατά το άρθρο1 παρ.3 του ν.4326/2015 γνώμη σας, εντός της ημέρας και το αργότερο μέχρι τις 16.00 μμ – ενόψει και της επικείμενης (03-03-2016, ώρα 19.30 μμ) αναμέτρησης ΑΕΚ-Ατρόμητος για τα ημιτελικά του θεσμού – προκειμένου να εξεταστεί εάν και κατά πόσο συντρέχουν οι λόγοι για την έκδοση της προβλεπόμενης στην ανωτέρω διάταξη απόφασης του αρμόδιου για τον αθλητισμό Υπουργού περί διακοπής της εν λόγω διοργάνωσης».

Διαβάστε επίσης:

Οι δηλώσεις των προπονητών μετά το ντέρμπι της Τούμπας

Συλλήψεις στην Τούμπα – ΦΩΤΟ

Η στιγμή της διακοπής στην Τούμπα – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ