Στη «μάχη» για την ανατροπή – πρόκριση ο Ολυμπιακός

Στη μάχη ρίχνεται απόψε ο Ολυμπιακός με στόχο να προκριθεί στους «16» του Εuropa League. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να ανατρέψουν μπροστά στο κοινό τους το 1-0 υπέρ των Βέλγων, απόψε στις 22:05 και να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι.

Ο «τιμονιέρης» της ομάδας, Μάρκο Σίλβα πιστεύει στην πρόκριση και θα κάνει το παν για να τα καταφέρει. «Η αρχή είναι το πιο σημαντικό και έχει σημασία το πως θα ξεκινήσουμε. Ιδανικό θα ήταν να βάζαμε δύο γκολ από το α’ μέρος. Όμως δεν ξέρουμε πως θα έρθουν τα πράγματα, γι΄αυτό πρέπει να έχουμε υπομονή και να μπορέσουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι» τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός και συνέχισε: « Έχουμε αυτοπεποίθηση από τον τρόπο που παίξαμε στις Βρυξέλλες, αλλά πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και με λιγότερα λάθη».

Από την πλευρά του, ο Ο Εστεμπάν Καμπιάσο τόνισε ότι η ομάδα του πρώτα θα πρέπει να κοιτάξει τη νίκη και μετά το σκορ. Να βάλει το πρώτο γκολ και μετά να ψάξει το δεύτερο. Εν ολίγοις να μην παρασυρθεί από βιασύνη και να έχει υπομονή ώστε να πετύχει το στόχο της.

Τέλος, ο κόσμος θα δώσει απόψε βροντερό «παρόν» μιας και τα εισιτήρια τα οποία έχουν μείνει προς πώληση είναι ελάχιστα . Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο με τους οπαδούς των ερυθρόλευκων να συμμετέχουν στην αποψινή προσπάθεια για τη μεγάλη πρόκριση. Στις εξέδρες θα είναι περίπου 500 οπαδοί της βελγικής ομάδας.

 

Διαβάστε επίσης:

Κλείνει Γουόρικ ο Ολυμπιακός – ΒΙΝΤΕΟ

Όταν ο Ολυμπιακός «διέλυσε» την Άντερλεχτ – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ