Σίλβα: Να κάνουμε το βήμα για την πρόκριση

Ο Μάρκο Σίλβα εμφανίστηκε ξεκάθαρος σχετικά με τον στόχο του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση της Πέμπτης (18/2, 20:00) κόντρα στην Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες και τόνισε πως τα ματς με τους Βέλγους πριν από δύο χρόνια δεν έχουν καμία σχέση με τα τωρινά.

Οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου:

Για το εάν η νίκη 3-0 του Ολυμπιακού επί της Άντερλεχτ στο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ πριν από περίπου δύο χρόνια δίνει ψυχολογικό πλεονέκτημα στην ομάδα του:

«Εάν το παιχνίδι αυτό θα είχε γίνει πριν από δύο – τρεις εβδομάδες θα μπορούσαμε να το συγκρίνουμε. Τώρα όμως το τι είχε γίνει πριν δύο χρόνια δεν μπορεί να μας επηρεάσει με κανένα τρόπο. Σίγουρα είναι μια καλή στιγμή και καλή ανάμνηση για τον Ολυμπιακό, αλλά δεν μας επηρεάζει σε τίποτα για αύριο».

Είναι στόχος του Ολυμπιακού να δώσει συνέχεια στις εκτός έδρας νίκες που είχε η ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ;

«Μιλάμε για κάτι διαφορετικό. Είναι διαφορετική όντως η διοργάνωση. Εκεί θέλαμε να μαζεύουμε πόντους. Τώρα κυνηγάμε το αποτέλεσμα για την πρόκριση. Έχουμε την πρόκριση στο μυαλό μας. Εμείς θέλουμε να κάνουμε εδώ το πρώτο βήμα για την πρόκριση και μετά να το ολοκληρώσουμε στην Αθήνα. Σεβόμαστε απολύτως τον αντίπαλό μας αλλά εμείς θέλουμε να προκριθούμε. Εμείς θέλουμε να κάνουμε λοιπόν ένα καλό παιχνίδι. Θέλουμε να είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί και να κάνουμε το πλέον καθοριστικό βήμα για την πρόκριση».

 

Διαβάστε περισσό��ερα στο pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ