“Έφυγε” ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Σιδηρόπουλος

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 67 ετών άφησε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Γιώργος Σιδηρόπουλος, μετά από μάχη που έδωσε με την επάρατη νόσο.

Η ανακοίνωση της Λάρισας:

«O πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας και σύσσωμη η οικογένειά της, εκφράζουν τα θερμότερα των συλλυπητηρίων τους στους οικείους του Γιώργου Σιδηρόπουλου, που μας αποχαιρέτησε κι αυτός για τα γήπεδα τ’ ουρανού.

Ο διεθνής Ελασσονίτης πορτιέρο, τίμησε με τα απίστευτα προσόντα του και τη “βυσσινί” φανέλα, οπότε αυτοδίκαια θα παραμείνει εσαεί στους λογισμούς μας. Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο και ραντεβού στο “Πρωτάθλημα των Αθανάτων». 

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει τα πιο θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια για τον θάνατο του παλαίμαχου τερματοφύλακα Γιώργου Σιδηρόπουλου σε ηλικία 67 ετών από την επάρατο νόσο. 

Ο Γιώργος Σιδηρόπουλος ήρθε στην ομάδα μας την σεζόν 1979-80 και με 32 συμμετοχές κάτω από τα γκολπόστ συνέβαλε τα μέγιστα στην επίτευξη της ανόδου στην Α’ Εθνική. 

Αγωνίστηκε και την επόμενη περίοδο (1980-81) στη μεγάλη κατηγορία πραγματοποιώντας 23 συμμετοχές. 

Είχε αγωνιστεί επίσης σε Τρίκαλα, Ελασσόνα, Λάρισα και ΑΕΚ. 

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη Παρασκευή στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ελασσόνα, καθώς πρέπει να μεταφερθεί η σορός του από τη Γερμανία της οποίας ήταν μόνιμος κάτοικος».

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ