Η ενέργεια το «κλειδί» για τον Πρίντεζη κόντρα στη Μπά��τσα

Για την αυριανή (29/12) πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Top 16 της Ευρωλίγκας κόντρα στη Μπαρτσελόνα μίλησε ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο διεθνής φόργουορντ των “ερυθρόλευκων” αναφέρθηκε στην δυναμική των “μπλαουγκράνα” αλλά και στην παρουσία του κόσμου της ομάδας στο ΣΕΦ.

Οι δηλώσεις του:

«Ξέρουμε πως πάντα η συγκεκριμένη ομάδα είναι επικίνδυνη, ανεξαρτήτως τι έχει προηγηθεί στην πρώτη φάση. Στο Top 16 και στην φάση των playoffs είναι η πραγματική ομάδα, η Μπαρτσελόνα που όλοι ξέρουμε. Έχει ικανούς παίκτες, κανόνες και ρόλους. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να παίξουμε με ενέργεια για να βρούμε τον δρόμο για τη νίκη».

Για τους φιλάθλους που αναμένεται να γεμίσουν το ΣΕΦ: «Ξέρουμε πως το Top 16 είναι ένας μαραθώνιος, κάθε αγώνας είναι πολύ σημαντικός και θες τον κόσμο δίπλα σου. Πέρσι ο κόσμος μάς βοήθησε πάρα πολύ στα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική και είμαι σίγουρος πως οι φίλαθλοι περιμένουν πάρα πολύ το συγκεκριμένο παιχνίδι. Μακάρι να είμαστε εμείς που θα νικήσουμε στο τέλος».

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ