Συγκλόνισαν Διαμαντίδης – Σπανούλης στη βράβευση από τον ΠΣΑΤ

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Βασίλης Σπανούλης έδωσαν χθες το μήνυμα ότι ο αθλητισμός ενώνει και δεν χωρίζει.

Κάθισαν δίπλα, δίπλα περιμένοντας την βράβευση τους από τον ΠΣΑΤ στην εκδήλωση για τους κορυφαίους της χρονιάς στον αθλητισμό και ο Βασίλης Σπανούλης όταν ήρθε η ώρα να βραβευτεί όπως και ο Δημήτρης Διαμαντίδης από τον Παναγιώτη Γιαννάκη, τόνισε ότι: «Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε τον Δημήτρη. Είμαστε αντίπαλοι για 40’ στο γήπεδο. Αυτό είναι το λογικό. Όλα τα υπόλοιπα είναι παράλογα. Το λογικό είναι να κερδίζει ο καλύτερος και ο ηττημένος να προσπαθεί περισσότερο για να νικήσει την επόμενη φορά».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ευχαρίστησε πολύ για την τιμή που του έκανε ο ΠΣΑΤ και ευχήθηκε εν όψει Εορτών: «Υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο και όχι βία στα γήπεδα».

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, επίσης, ευχαρίστησε τον ΠΣΑΤ, ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα και Γιορτές και σε ερώτηση για το εάν θα συνεχίσει να αγωνίζεται απάντησε: «Έχω πάρει την απόφαση μου. Είναι η τελευταία χρονιά μου. Είμαι ευλογημένος για όσα έζησα στο μπάσκετ. Απίστευτες στιγμές. Θα αφιερωθώ πιο πολύ στην οικογένεια και στα παιδάκια μου».

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ