Η συγκλονιστική συνέντευξη του Κυζερίδη

Για τα όσα έζησε στον χθεσινό αγώνα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” μίλησε ο Νίκος Κυζερίδης. Ο πρώην αρχηγός του Άρη μίλησε για την αντίδρασή του όταν έμαθε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, για το στάδιο της θεραπείας του και φυσικά για την αγάπη που έχει εισπράξει από τον κόσμο.

Οι δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis:

Για τον χθεσινό αγώνα: «Με γυρίσατε πολλά χρόνια πίσω και με κάνατε να θέλω να βγάλω δελτίο για να παίξω. Τόσο χαρούμενο και τόσο ευτυχισμένο με κάνατε. Αν συνεχιζόταν μέχρι σήμερα ο αγώνας θα έπαιζα. Δεν σκεφτόμουν τίποτα άλλο. Μόνο να παίζω μπάλα και να μην τελείωνε ποτέ αυτή η γιορτή. Ήξεραν ότι δεν κάνει να παίζω πολύ επειδή έχω ένα μηχάνημα στην καρδιά για τις χημειοθεραπείες. Ήμουν και αγύμναστος, όμως, με τόσες χημειοθεραπείες και κορτιζόνη που έχω πάρει έχω γίνει… τούρμπο».

Για την αγάπη του κόσμου: «Η αγάπη του κόσμου μέχρι και σήμερα είναι πραγματικά συγκλονιστική. Είναι αυτή η στιγμή που μου δίνει δύναμη και κουράγιο. Με κάνει περήφανο και ευτυχισμένο. Αυτή τη στιγμή έχω ολοκληρώσει τα πάντα στη ζωή μου, μετά την οικογένεια και τα παιδιά που έκανα, καθώς και την καριέρα μου. Νομίζω ότι έχω όλα τα χρήματα του κόσμου και είμαι ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου. Ήταν κάτι το ανεπανάληπτο. Υπήρξαν άνθρωποι και μέσα και έξω από το γήπεδο που μου έδιναν σταυρούς, κομποσκοίνια, λάδι από τον Άγιο Παΐσιο κ.α. Τους έβλεπα στα μάτια, με κοιτούσαν και δάκρυζαν. Με έκαναν τόσο ευτυχισμένο που δεν είχα λόγια να τους ευχαριστήσω. Μόνο μια αγκαλιά και ένα ευχαριστώ. Με συγκλόνισε η ζεστασιά του κόσμου. Ταράχτηκα που επέστρεψα σε ένα γήπεδο που πέρασα ωραίες στιγμές. Μου έλειψε όλο αυτό μετά από τόσα χρόνια που είχα να έρθω. Ζω ένα όνειρο. Τι να πω; Ευχαριστώ; Είναι πολύ μικρό. Προσπάθησα να συγκεντρωθώ, να βρω τη δύναμη να μιλήσω, να ανταπεξέλθω αλλά τη δύναμη τη βρήκα μόλις σφύριξε ο διαιτητής. Νόμιζα ότι έπαιζα ένα παιχνίδι κανονικά».

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ