Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός – Συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ

Ο Ολυμπιακός πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε. Οι “ερυθρόλευκοι” ηττήθηκαν με 0-3 στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” από την Άρσεναλ και θα συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ. Αντίθετα οι Άγγλοι πήραν το εισιτήριο για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ζιρού, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ.

Οι πρωταθλητές στάθηκαν καλά κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, προσπάθησαν, αλλά υποτάχθηκαν στην ανωτερότητα της ομάδας του Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Ζιρού άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 29′ μετά από σέντρα του Ράμσεϊ, σε μια φάση όπου ο Ρομπέρτο θα μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα.

Ο Γάλλος επιθετικός έγραψε το 0-2 στο 49′ μετά από έξοχη προσπάθεια και ασίστ του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Ζόελ Κάμπελ.

Στο 67′ ο Ζιρού με πέναλτι ολοκλήρωσε το χατ τρικ και “σφράγισε” την πρόκριση της ομάδας του στους “16”. Η Άρσεναλ είχε δοκάρι στο 25′ με τον Φλαμινί.

 Ο Παϊτίμ Κασάμι υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα ότι η Άρσεναλ απέδειξε ότι άξιζε να περάσει, καθώς εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Ολυμπιακού και νίκησε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Άξιζε να περάσει η Άρσεναλ, κάναμε λάθη και μας τιμώρησε. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 12 τελικές. Οι αντίπαλοι εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες και μας κέρδισαν. Τώρα περιμένουμε την κλήρωση του Europa και μετά βλέπουμε».

Την ανωτερότητα της Άρσεναλ παραδέχτηκε και ο Φελίπε Πάρντο τονίζοντας ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού θα συνεχίσουν με την ίδια θέληση και στο Europa League.

«Είναι αλήθεια πως η Άρσεναλ είναι μια μεγάλη ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Εμείς είχαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε και δεν είχαμε και την τύχη που είχαμε σε άλλα ματς. Ήταν καλύτερη η Άρσεναλ. Η ομάδα έχει δείξει ότι θέλει να κάνει μεγάλα πράγματα. Έχει δείξει πως παίζει καλό ποδόσφαιρο και δείχνει πως είναι μια μεγάλη ομάδα. Θα συνεχίσουμε να τα δίνουμε όλα και στο Europa League», τόνισε ο Κολομβιανός επιθετικός .

 

Διαβάστε επίσης:

«Βρήκε» δίχτυα ο Μήτρογλου – ΒΙΝΤΕΟ

Οι «16» του Champions League

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ