Σφαιρόπουλος: Μεγάλη νίκη απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα

«Μεγάλη νίκη» χαρακτήρισε την χθεσινή επικράτηση του Ολυμπιακού στην Τουρκία επί της Εφές, ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Αναλυτικά δήλωσε: 

«Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη για εμάς γιατί παίξαμε απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα. Η Εφές στο γήπεδο της είναι πολύ δυνατή. Η νίκη αυτή είναι σημαντική για εμάς για πολλούς λόγους. Δείξαμε χαρακτήρα, δεν τα παρατήσαμε στο -11, δείξαμε χαρακτήρα όταν ο βασικός μας σέντερ τραυματίστηκε και άφησε το παιχνίδι και με τον αναπληρωματικό του μόνο με μια προπόνηση στο γήπεδο. Το πρώτο ημίχρονο άνηκε 100% σε εμάς, είχαμε τον έλεγχο και κρατήσαμε την Εφές στους 30 πόντους.

 Στο ημίχρονο, είπαμε ότι σίγουρα η Εφές θα προσπαθήσει να αντιδράσει και θα πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Από τη μια το κρατήσαμε, αλλά στο ξεκίνημα, στα πρώτα πέντε λεπτά της τελευταίας περιόδου χάσαμε τη συγκέντρωση μας, δώσαμε πολλά ελεύθερα σουτ, πολλά τρίποντα και πήγαν το ματς εκεί που θέλανε. Σκοράρανε 18 πόντους στην τέταρτη περίοδο στα πρώτα λεπτά, αλλά δεν τα παρατήσαμε, παλέψαμε και πήραμε τη νίκη.

 Τελικά πήγε το ματς στην παράταση καθώς εμείς χάσαμε την κρίσιμη βολή στο τέλος. Στην παράταση η άμυνα μας ήταν καλή, πετύχαμε κρίσιμους πόντους στον αιφνιδιασμό. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ήταν μια καλή νίκη, αλλά από αύριο την αφήνουμε πίσω και συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι».

 

ΠΗΓΗ: olympiacosbc.gr

Διαβάστε επίσης:

Έτσι κέρδισε ο Ολυμπιακός την Εφές – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ