Ρονάλντο: Δεν είμαι αρκετά έξυπνος για να γίνω πρόεδρος της FIFA

Ο Κορυφαίος Παίκτης της Χρονιάς, Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν είναι αρκετά έξυπνος για να γίνει μία μέρα πρόεδρος της FIFA, όπως δήλωσε χθες ο ίδιος στο Reuters.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται για τη Ρεάλ Μαδρίτης και για την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας βρέθηκε στο Λονδίνο για την πρεμιέρα της ταινίας «Ρονάλντο», που αναφέρεται στη ζωή του, μαζί με τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τον πρώην προπονητή της παλιάς του ομάδας, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν καλά δεν θα εκπλαγούν από την ταινία», δήλωσε ο Ρονάλντο στο Reuters.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι δεν επιθυμεί να κάνει καριέρα στη διοίκηση του ποδοσφαίρου κι ειδικά να αναλάβει την θέση του προέδρου της Διεθνούς Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (FIFA), που θα κριθεί τον Φεβρουάριο έπειτα από την εμπλοκή σε σκάνδαλο του μέχρι πρότινος προέδρου της Σεπ Μπλάτερ.

«Δεν είμαι τόσο έξυπνος για να γίνω πρόεδρος. Δεν με ανησυχεί αυτό, ούτε το τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον», δήλωσε ο 30χρονος Ρονάλντο.

«Θεωρώ ότι ακόμη μπορώ να παίζω ποδόσφαιρο για μερικά χρόνια, αλλά μελλοντικά έχω άλλα σχέδια, τα οποία είναι περισσότερο ενδιαφέροντα από το να είμαι πρόεδρος».

Η ταινία, την οποία υπογράφει η ομάδα που βρίσκεται πίσω από τα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του αδικοχαμένου Βραζιλιάνου οδηγού της Φόρμουλα 1 Άιρτον Σένα και της τραγουδίστριας Έιμι Γουάινχαουζ, αναφέρεται στην επαγγελματική καριέρα του Ρονάλντο περιγράφοντας όμως και τις τρυφερές στιγμές με τον γιο του.

«Εχει κάποιος την ευκαιρία να δει τον αληθινό Κριστιάνο», δήλωσε ο ατζέντης του Χόρχε Μέντες.

Διαβάστε επίσης:

Σκότωσε τον προπονητή της κόρης του γιατί δεν την έβαλε να παίξει

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ