Ντέρμπι χωρίς θέαμα

Σ’ ένα κακό ντέρμπι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο «Απόστολος Νικολαϊδης» για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων υπέπεσαν σε πολλά λάθη και οι καλές στιγμές του παιχνιδιού ήταν ελάχιστες. Οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, αλλά οι παίκτες του Πογιέτ ήταν εκείνοι που έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ντέρμπι. Μετά από εκπληκτική ενέργεια του Μπαρμπόσα, ο Βάργκας αστόχησε απέναντι από τον Στιλ στο 8ο λεπτό.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Παναθηναϊκός έφτασε πολύ κοντά στο γκολ με τον Μπεργκ, αλλά ο Μπαρόχα απέκρουσε το ψηλοκρεμαστό σουτ του Σουηδού και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η ΑΕΚ απάντησε στο 48 με κεφαλιά του Κρισάντους  που κατέληξε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Στιλ. Στο 79 ο Άγγλος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού με έξοχη απόκρουση εξουδετέρωσε το φάουλ του Γκάλο.

Αποδοκιμάστηκε ο Αλαφούζος

Όπως μετέδωσε το pamesports.gr για πρώτη φορά από την ημέρα που ανέλαβε την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Γιάννης Αλαφούζος αποδοκιμάστηκε έντονα από τους οπαδούς του “Τριφυλλιού”, μεγάλη μερίδα των οποίων απαίτησε με συνθήματα την αποχώρησή του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ