Μάχη για τη ζωή δίνει ο πυγμάχος που τραυματίστηκε σε αγώνα

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο πυγμάχος Prichard Colon που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια αγώνα με τον Terrel Williams στις ΗΠΑ. Ο νεαρός μποξέρ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι καθώς διαγνώστηκε αιμορραγία στον εγκέφαλο.

Οι γιατροί μόλις έφτασε στο νοσοκομείο ο Colon τον οδήγησαν κατευθείαν στο χειρουργείο καθώς η κατάσταση του κρίθηκε εξαιρετικά κρίσιμη ενώ διαπίστωσαν πως φέρει σοβαρά τραύματα και στην κοιλιακή χώρα. Μετά την επέμβαση ο πυγμάχος νοσηλεύεται στην εντατική σε κώμα.

Ο 23χρονος με καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο, σύμφωνα με τους προπονητές του δέχτηκε ένα δυνατό χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού κατά τη διάρκεια του 7ου γύρου όμως παρά τις ενοχλήσεις και τη ζαλάδα συνέχισε για δύο ακόμη γύρους επιβαρύνοντας την κατάσταση του.

Μετά το τέλος του αγώνα, πολύ τον χαρακτηρίζουν στα όρια του αντιαθλητικού, ο Colon είχε έντονο πονοκέφαλο, έκανε εμετό και λιποθύμησε στα αποδυτήρια. Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση.

Πηγή: washingtonpost.com

Διαβάστε επίσης.

Το Ολυμπιακός – ΑΕΚ με τα μάτια του Αλέφαντου

Ένας τραυματιοφορέας “πρωταγωνίστησε” στο Λάρισα – Εργοτέλης – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ