Σισέ: Δεν έχω καμία σχέση με τον εκβιασμό – BINTEO

Ύστερα από 12 ώρες παραμονής στο αστυνομικό τμήμα των Βερσαλιών στο Παρίσι, όπου οδηγήθηκε στο πλαίσιο έρευνας για τον «ροζ» εκβιασμό σε βάρος του επίσης ποδοσφαιριστή Ματιέ Βαλμπουενά, ο Τζιμπρίλ Σισέ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους με τηλεοπτική παρέμβασή του.

Το βράδυ της Τρίτης, με το που αφέθηκε ελεύθερος  χωρίς να του απαγγελθούν τελικά κατηγορίες, ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού παρουσίασε στην τηλεοπτική εκπομπή «Touche pas a mon poste» του καναλιού D8 τη δική του εκδοχή για το πώς έφτασε να ακουστεί το όνομά του στην υπόθεση εκβιασμού του πρώην συμπαίκτη του.

«Δεν έχω καμία σχέση με αυτήν την υπόθεση, Ο Ματιέ είναι φίλος μου. Τον προειδοποίησα μόνο ότι κυκλοφορούσε κάτι καυτό που τον αφορούσε». Δήλωσε χαρακτηριστικά ο 34χρονος Σισέ, που πήρε ο ίδιος τηλέφωνο τον παρουσιαστή Σιρίλ Χανούνα για να δώσει εξηγήσεις δημοσίως σε μια εκπομπή με υψηλά νούμερα, όπως επισημαίνεται από το ρεπορτάζ της γαλλικής ιστοσελίδας l’ express.

Ο Σισέ καθώς και ακόμη τρία άτομα συνελήφθηκαν στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης της αστυνομίας, η οποία διερευνά την καταγγελία του 31χρονου Βαλμπουενά ότι είναι θύμα εκβιασμού. Αντικείμενο του εκβιασμού φέρεται ότι είναι ένα ροζ βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν ο ίδιος και η σύντροφός του. Ωστόσο, η ύπαρξη του οπτικού υλικού δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από τις γαλλικές δικαστικές Αρχές.

Όταν ο παρουσιαστής προσπάθησε να ελαφρύνει το κλίμα με μια απόπειρα να αστειευτεί για το ροζ βίντεο στο οποίο φέρεται ότι πρωταγωνιστεί ο Ματιέ Βαλμπουενά και φέρεται ότι αποτέλεσε το βασικό «εργαλείο» του εκβιασμού, ο Σισέ έδειξε ότι δεν είχε καμία διάθεση για χιούμορ. Εξάλλου από προσωπική εμπειρία που είχε το 2008 από εκβιασμό της ίδιας φύσης ξέρει ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό. «Ειλικρινά, δεν είναι καθόλου αστείο. Είναι ένα θέμα που θα μπορούσε να βγει σε μεγάλο κακό τόσο για εμένα όσο και γι αυτόν» σχολίασε ο ποδοσφαιριστής, που έκανε τα πάντα για να ελαχιστοποιήσει την ανάμειξή του στην ιστορία.

«Με έψαξαν για να ακούσουν τη δική μου εκδοχή για την ιστορία. Όταν ήμασταν μαζί στη Μαρσέιγ, εγώ ήμουν που τον πήγαινα στην προπόνηση. Έκανε καταγγελία, το όνομά μου ήταν μέσα σε αυτήν και με ανέκριναν. Αυτό είναι όλο» κατέληξε ο Σισέ.

Λίγες ώρες πριν την τηλεοπτική παρέμβασή του ο ποδοσφαιριστής είχε αρχίσει να τοποθετείται μέσω twitter»Μην ανησυχείτε, να είστε χαρούμενοι. Κανένα σχόλιο. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε» ήταν η λεζάντα που έβαλε σε μια φωτογραφία, η οποία είχε το μήνυμα: «Πολλοί κρίνουν, πολύ λίγοι γνωρίζουν. Οι ειλικρινείς σιωπούν και οι ζηλιάρηδες σαλιαρίζουν».

 

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη ο Τζιμπρίλ Σισέ για σεξουαλικό σκάνδαλο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ