Τοροσίδης: Δεν γίνεται να είμαστε όλοι φίλοι

Για το κλίμα στην Εθνική ομάδα μίλησε ο Βασίλης Τοροσίδης, τονίζοντας πως είναι αυτονόητο πως σε μία ομάδα δεν γίνεται να είναι όλοι φίλοι μεταξύ τους. Παράλληλα αναφέρθηκε στο θέμα του Χολέμπας και υποστήριξε ότι ο διεθνής μπακ ήταν απλά εκνευρισμένος και δεν πέταξε τη φανέλα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο άσος της Ρόμα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Ουγγαρία:

“Δεν τρέφω αυταπάτες. Στα τελευταία εννέα παιχνίδια, επίσημα και τρία φιλικά αν δεν κάνω λάθος, έχουμε αυτή την εικόνα. Εγώ δεν πιστεύω ότι μπορεί να αλλάξει κατά πολύ το τελευταίο 24ωρο. Το μόνο που μπορούμε να δώσουμε παραπάνω εμείς οι ποδοσφαιριστές είναι το πάθος, η δύναμη, όσο μας έχει απομείνει από την ψυχολογία που μας λείπει αυτόν τον τελευταίο 1,5 χρόνο τον καταστροφικό. Πρέπει να κοιτάξουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, πρέπει να κερδίσουμε, γιατί δεν είναι μόνο οι τρεις βαθμοί στον όμιλο που δεν θα αλλάξει κάτι για μας, αλλά είναι οι βαθμοί στο FIFA Ranking που έστω κάποιες θέσεις θα κερδίσουμε από εκεί”, είπε αρχικά ο “Τόρο” σχετικά με το τι μπορεί να αλλάξει σε σχέση με το ματς κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία.

Για το αν η Εθνική εξακολουθεί να είναι οικογένεια και να είναι οι παίκτες φίλοι, απάντησε: “Αγωνίζομαι 12-13 χρόνια επαγγελματικά και σε καμιά ομάδα που ήμουν, δεν ήμασταν όλοι φίλοι. Αυτό το οποίο ακούγεται προς τα έξω ότι ήμασταν όλοι φίλοι στο Μουντιάλ και σήμερα δεν είμαστε, είναι ένα μεγάλο ψέμα. Αν πω ότι τώρα είμαστε φίλοι και παλιά δεν ήμασταν, κοροϊδεύω τον εαυτό μου. Έχω ζήσει καταστάσεις στην Εθνική ομάδα πολύ χειρότερες, πιστέψτε με. Έχω ζήσει την εποχή πριν το EURO του 2008, που επειδή νικούσαμε, κάποια πράγματα δεν έβγαιναν έξω. Γιατί μας βόλευαν. Και εμάς και την Ομοσπονδία και εσάς και όλους μαζί. Το κλίμα που υπάρχει στην Εθνική ομάδα αυτή την στιγμή, είναι ένα κλίμα που υπήρχε από το 2007 που ήρθα εγώ για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο. Είναι ένα κλίμα που το συνάντησα και στην Ξάνθη και στον Ολυμπιακό και στη Ρόμα. Σε καμιά ομάδα στον κόσμο δεν είναι 25 ποδοσφαιριστές φίλοι. Αυτό βγάλτε το από το μυαλό σας. Σε καμιά ομάδα στον κόσμο δεν κάνουν παρέα όλοι μεταξύ τους.

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Πλατινί κατέθεσε έφεση

Αυτό το μαρκάρισμα τιμωρήθηκε μόνο με κίτρινη κάρτα – ΒΙΝΤΕΟ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ