“Φλέρτ” του Κλοπ με την Λίβερπουλ;

Ο Γιούργκεν Κλοπ φαίνεται πως είναι ο πρώτος «στόχος» της Λίβερπουλ για να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στον πάγκο της ομάδας από την απομάκρυνση του Μπρένταν Ρότζερς και ο αγγλικός Τύπος την Δευτέρα αποκαλύπτει τις επαφές των δυο πλευρών.

Οι επαφές εμφανίζονται πολύ προχωρημένες και δεν αποκλείεται μέχρι το φινάλε της εβδομάδας να υπάρξει και ανακοίνωση της πρόσληψης του Γερμανού προπονητή. Ωστόσο,  παίζει και το όνομα του Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος είναι ελεύθερος, ενώ μπορεί να υπάρξει και κάποιο όνομα έκπληξη. Σημειώνεται ότι από την πρώτη στιγμή του «διαζυγίου» με τον Μπράνταν Ρότζερς, ο Γιουργκαν Κλοπ ήταν το πρώτο όνομα για την διαδοχή στο πάγκο της Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με το BBC, οι «κόκκινοι» έκαναν επίσημο το ενδιαφέρον τους στους εκπροσώπους του Γερμανού τεχνικού, ώστε εκείνος να αναλάβει το «τιμόνι» της ομάδας. Βέβαια, η πρόσληψή του μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι για την ομάδα του λιμανιού.

Η «Daily Mail» αναφέρει ότι ο 47άχρονος προπονητής είναι πολύ θετικός με την ιδέα των «κόκκινων» όμως έχει ένα αίτημα. Αυτό είναι να έχει εκείνος τον πρώτο και τελευταίο λόγο στις μεταγραφές της ομάδας και όχι η επιτροπή μεταγραφών που έχει η Λίβερπουλ.

 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

 

Διαβιάστε επίσης:

Με απουσίες η προπόνηση της Εθνικής 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ