Έτσι θα παίξει ο Ολυμπιακός στην Τούμπα

O Ολυμπιακός δίνει ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι το βράδυ (20.30, NOVA, REAL FM. pamesports.gr) στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, λίγες ημέρες μετά την τεράστια νίκη επί της Άρσεναλ και με στόχο να συνεχίσει με φόρα τις επιτυχίες του.

Για τους ερυθρόλευκους ο στόχος είναι να νικήσουν και στο ντέρμπι του πρωταθλήματος, να κάνουν το 6 στα 6 και να παραμείνουν μόνοι τους στην κορυφή, αφήνοντας πολύ πίσω τον σημερινό αντίπαλό τους.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει με επιθετικό πνεύμα και με τακτική πρωτοβουλίας στο σημερινό παιχνίδι, έτσι ώστε να κυριαρχήσει στο γήπεδο και να αναζητήσει τη νίκη με όπλο την ποιότητά του.

Ο Μάρκο Σίλβα έχει ζητήσει από τους παίκτες του να προσέξουν πολύ τις αντεπιθέσεις του ΠΑΟΚ που έχει γρήγορους και ικανούς επιθετικούς, αλλά και να εκμεταλλευτούν τις στημένες μπάλες όπως έγινε στο Λονδίνο.

Δεν υπολογίζονται για το ματς οι Πάρντο και Ντα Κόστα που έμειναν στην Αθήνα, ενώ θα γίνουν αλλαγές σε σχέση με το Emirates.

Προβάδισμα για την ενδεκάδα έχουν οι Ρομπέρτο, Ομάρ, Μασουακού, Μποτία, Σιόβας, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης, Σεμπά, Ντουρμάζ και Φινμπόγκασον.

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ