Καμπιάσο: Μάθαμε να θυσιαζόμαστε ο ένας για τον άλλο

Στην προσπάθεια όλων των παικτών του Ολυμπιακού για την επίτευξη της νίκης στάθηκε ο Εστεμπαν Καμπιάσο στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ενώ δεν παρέλειψε να ξεκαθαρίσει πως η νίκη δεν δίνει και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

«Σκοράραμε τρία γκολ και δεν είναι εύκολο πράγμα. Έμαθε ο Ολυμπιακός να υποφέρει και εμείς μάθαμε να θυσιάζουμε ο ένας για τον άλλο πράγματα. Είναι μια νίκη όλης της ομάδας και μια μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στην Αγγλία», τόνισε –αρχικά- και συνέχισε αναφερόμενος στο «μυστικό» του Ολυμπιακού:

«Ήρθαμε στο σπίτι της Άρσεναλ για να παίξουμε ποδόσφαιρο και αυτό ήταν το μυστικό μας. Προσπαθήσαμε να κάνουμε πράγματα που θέλαμε από την πρώτη στιγμή να κάνουμε. Αυτό ήταν το μυστικό ότι δεν ήρθαμε να παίξουμε άμυνα αλλά και να κυνηγήσουμε και επιθετικά ό,τι μπορούμε».

Πάντως ο Καμπιάσο ξεκαθάρισε ότι αυτή η νίκη δεν δίνει και την πρόκριση στην επόμενη φάση: «Δεν έχουμε κάνει απολύτως τίποτα. Δεν ξέρω καμία ομάδα να έχει περάσει με τρεις βαθμούς. Συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο. Μας φέρνει σε μια καλή κατάσταση αλλά πρέπει να συνεχίσουμε ακόμη».

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε επίσης:

Καμπιάσο: Κάθε ημέρα και καλύτερος

Σίλβα: «Οι παίκτες μου άξιζαν αυτή τη νίκη»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ