Χειραψία Θανάση Γιαννακόπουλου – Σπανούλη

Ιδιαίτερα «ζεστό» ήταν το κλίμα μεταξύ των «αιωνίων» στο περιθώριο της κλήρωσης της Basket League για τη νέα περίοδο.

Ενδεικτική της ατμόσφαιρας η χειραψία μεταξύ του Θανάση Γιαννακόπουλου και του Βασίλη Σπανούλη, ενώ και οι δηλώσεις των διοικητικών ηγετών, λίγο πριν απο την έναρξη της διαδικασίας.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στάθηκε στο γεγονός ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κατάφεραν τα τρία προηγούμενα χρόνια να κατακτήσουν από κοινού τρεις συνεχόμενες Ευρωλίγκες, θέλοντας να τονίσει το μεγαλείο του ελληνικού μπάσκετ.

«Ευχαριστούμε για το βραβείο, ανήκει στους προπονητές και τους παίκτες. Εκ μέρους τους το παραλαμβάνουμε. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, εκτός από αντιπαλότητα έχουν κατακτήσει τρεις Ευρωλίγκες για τρεις σερί χρονιές. Έχουν κάνει το Three-peat. Δεν θυμάμαι ποια άλλη χώρα το έχει κάνει αυτό. Είναι επίτευγμα και το απολαμβάνουμε. Ευχή μας να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο και η Εθνική Ελλάδος», είπε χαρακτηριστικά.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανταπάντησε ότι «έχουμε τη δύναμη και να ζητήσουμε συγγνώμη για όσους θίξαμε και να συγχωρήσουμε». Παράλληλα τονίστηκε ότι στο εξής η αντιπαλότητα θα πρέπει να μένει μόνο μέσα στο παρκέ.

Συγκεκριμένα ο διευθύνων σύμβουλος της πράσινης ΚΑΕ, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, τόνισε: «Εμείς ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχουμε το θάρρος να ζητήσουμε συγγνώμη, από όσους θεωρούν ότι τους θίξαμε ή τους αδικήσαμε. Καλούμε, λοιπόν, σε μια κοινή προσπάθεια για την προστασία του αθλήματος που αγαπάμε. Να αναβαθμίσουμε το προϊόν μας, να το κάνουμε πιο ελκυστικό.

Οι οικογένειες και τα παιδιά πρέπει να πηγαίνουν στο γήπεδο, να σταματήσουμε τη βία, να παρακολουθούν οι φίλαθλοι των δυο ομάδων τους αγώνες μαζί, χωρίς ακρότητες και βίαια επεισόδια! Το βλέπουμε στο εξωτερικό και το ζηλεύουμε! Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έχουμε σταματήσει να απαντάμε σε προκλήσεις. Οι μάχες πρέπει να δίνονται στο παρκέ και πάντα σε αγωνιστικά πλαίσια.

Ο αγώνας πρέπει να κερδίζεται στο γήπεδο. Μπορούμε και πρέπει να συνεργαστούμε με όλους για το κοινό καλό».

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ